Samsung introducerer Galaxy Watch Active2

Samsung har netop introduceret deres nye smartwatch, Samsung Galaxy Watch Active2. Se specifikationer, priser og tilgængelighed her:

Samsung introducerer Galaxy Watch Active2

I sidste uge smed Samsung en video online, hvor de offentliggjorde lanceringsdatoerne for henholdsvis Samsung Galaxy Tab S6 og det nye Samsung Galaxy Watch Active2.

Læs også: Samsung Galaxy Tab S6 er officiel

Samsung Galaxy Watch Active2 står i videoen til lancering i dag, og nu har Samsung som lovet introduceret det nye smartwatch. Ifølge Samsung har det nye smartwatch  intuitive funktioner og design, så det kan tilpasses endnu mere til brugerens personlige stil og hjælpe med at forbedre sundhed og velvære.

“Markedet for smartwatches vokser hurtigt, og vi hos Samsung er glade for at fortsætte med at udvikle nye og visionære produkter på dette område. Med Galaxy Watch Active2 har vi taget vores seneste teknologiske innovationer og pakket dem i et endnu mere luksuriøst design. Dette gør Galaxy Watch Active2 til et smart ur, der er stilfuldt og kan tilpasses, så det giver forbrugere mulighed for at tage kontrol over deres helbred og trivsel” siger Claus Holm, IM Director og country manager Danmark

Samsung Galaxy Watch Active2
Samsung Galaxy Watch Active2. Foto: Samsung

Galaxy Watch Active2 kommer i to forskellige størrelser, 44 mm og 40 mm i diameter. Derudover kommer uret i tre forskellige farver: sort, sølv og guld. Det er designet i rustfrit stål, mens bagsiden er i glas. Skærmen dækker det meste af fronten, og urskiven er aktiv og synlig selvom uret ikke bruges, for at bidrage til følelsen af at have et traditionelt ur om håndleddet.

Alle versioner kommer med læderrem, som selvfølgelig kan udskiftes. Desuden bruger uret remme i standardstørrelse, hvilket betyder, at man kan købe remme hos almindelige urmagere og guldsmede.

Den omkringliggende drejeskive er nu blevet digital for at sikre en mere intuitiv navigation, hvilket også betyder en større skærm. 

“På det afrundede Super AMOLED-display kan brugerne dreje med uret og mod uret for at vælge apps enkelt og naturligt takket være den opgraderede brugergrænseflade One UI” skriver Samsung i en pressemeddelelse.

Specifikationer på Samsung Galaxy Watch active2
Farver Rustfrit stål: Sølv, Sort, Guld med læderarmbånd
Dimensioner og vægt Rustfrit stål – 44mm-version: 44 x 44 x 10.9T, 44g Rustfrit stål – 40mm-version: 40 x 40 x 10.9T, 37g
Display 44mm: 1.4” (34mm) 360 x 360 Super AMOLED, full color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass DX+ 40mm: 1.2” (30mm) 360 x 360 Super AMOLED, full color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass DX+
Rem 44mm-versioner: 20mm udskiftelig 40mm-versioner: 20mm udskiftelig
Batteri 44mm-versioner: 340mAh 40mm-versioner: 247mAh
Chipset Exynos 9110 Dual core 1.15 GHz
OS Tizen
Hukommelse + Lagerplads 1.5GB + 4GB
Tilslutninger 4G, Bluetooth® 5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC A-GPS/GLONASS/Galileo/Beidou
Sensorer Heart Rate Monitoring (med 8 Fotodioder), Electrokardiogram (EKG), Accelerometer (måler op til 32g i kraft), Gyroscope, Barometer, Ambient Light
Opladning WPC-baseret trådløs opladning
Immunitet 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Kompatibilitet Android: Android 5.0 eller højere, RAM 1.5GB eller mere iOS: iPhone 5 og, iOS 9.0 eller over

Samsung Galaxy Watch Active2 kan også fungere som en træningspartner, der kommer med konkrete tips til optimering af træning, kost, mental sundhed og søvn.

“Når det kommer til motion og træning, kan Galaxy Watch Active2 manuelt registrere mere end 39 forskellige typer træning, hvoraf syv registreres automatisk – hvilket inkluderer løb, gang, cykling, svømning, roning, cross training og dynamisk træning. Med den opgraderede løbetræner kan du følge dit tempo i realtid og vælge syv forskellige typer af løbeprogrammer for at nå dine træningsmål. Galaxy Watch Active2 har nye innovative sundhedssensorer på bagsiden, dobbelt så mange som sin forgænger, som aflæses hurtigere end nogensinde før, så brugerne hurtigt får information og kan få mest muligt ud af deres træning.” skriver Samsung i pressemeddelelsen.

Uret tilbyder også at måle brugerens stressniveau, og give et overblik via Samsungs sundhedsplatform, Samsung Health. Derudover har Galaxy Watch Active2 også søvnregistrering, der, ifølge Samsung, kan hjælpe brugeren med at opnå et sundere søvnmønster via forbedrede søvnanalysealgoritmer.

Samsung Galaxy Watch Active2
Samsung Galaxy Watch Active2. Foto: Samsung

Samsung Galaxy Watch Active2 kommer med 4G og understøtter eSIM, så man ikke nødvendigvis behøver at forbinde til sin telefon for at benytte uret. Derudover vil det være muligt at oplade uret via en Galaxy-smartphone med trådløs batterideling, så man ikke behøver at have en ekstra oplader med, hvis man eksempelvis skal på ferie.

Galaxy Watch Active2 har salgsstart tidligt i efteråret, og de to størrelser i rustfrit stål kommer i farverne sølv, sort eller guld med læderarmbånd. Galaxy Watch Active2 har en anbefalet pris på 3.599 kroner for 4G rustfrit stål i 40mm og 3.799 kroner for 4G rustfrit stål i 44mm.