Samsung lancerer en ny mellemklassetelefon, Galaxy A50

Samsung lancerer en mellemklassetelefon med fokus på kameraet. Samsung Galaxy A50 er udstyret med hele tre linser på bagsiden, og så er prisen ganske fornuftig.

Samsung lancerer en ny mellemklassetelefon, Galaxy A50

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

I går lancerede Samsung en ny mellemklassetelefon, Samsung Galaxy A50. Med Galaxy A50 afslørede Samsung samtidig en ny Galaxy A-serie.

Læs også: Samsungs kamera er på niveau med Huawei

“I den nye telefon fra Samsungs midtersegment har produktudviklerne valgt at forbedre de funktioner som er vigtigst for brugeren – såsom den fordybende skærmoplevelse, forbedret holdbarhed og et kamera, der fanger øjeblikket som brugeren oplever det.” skriver Samsung.

Galaxy A50
Galaxy A50 i en voldsom orange farve. Foto: gsmarena.com

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Ifølge Samsung er Galaxy A-serien udviklet ud fra, hvordan brugerne lever og interagerer med hinanden, med fokus på at indfange og dele oplevelser i øjeblikket.

“Vi forsøger altid at skabe meningsfulde fremskridt for en forbedret mobiloplevelse. Måden vi er i kontakt med hinanden ændres konstant og brugernes smartphones skal følge denne udvikling. Den nye Galaxy A-serie tilbyder forbedrede funktioner, der understøtter brugernes måde at interagere med hinanden på. Den giver flere muligheder for at imødekomme deres stadigt skiftende behov,” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark.

Galaxy A-serien giver mulighed for at opleve Samsung Galaxy-økosystemet, med en række af de tilhørende nøglefunktioner, til en overkommelig pris.

Læs også: Rygte: Kommende Samsung-flagskib får firdobbelt kamerasetup

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Galaxy A50

Samsung Galaxy A50 kommer med et tredobbelt kamera på bagsiden og et enkelt 25MP kamera på forsiden. Batteriet er på hele 4.000mAh og understøtter hurtigopladning. Skærmen er en 6,4 tommer FHD+ Super AMOLED-skærm, med Infinity-U-udskæringen i toppen. I følge Samsung, så er kameraet i Galaxy A50 designet til præcist at replicere det menneskelige syn. Det er klart, at det virkelig er kameraet der er fokus på, i denne telefon. Her er hvad Samsung selv fremhæver:

  • Indfang verden uden begrænsning med Ultra Wide-linsen. Kombineret med funktionen ‘intelligent switch’ kan dit kamera nu identificere og anbefale, når du skal bruge Wide Shot-tilstanden.
  • 25MP-hovedkameraet optager levende billeder i skarpt dagslys. I mørke giver det innovative objektiv klare billeder ved at indfange mere lys og reducere støj. Kombineret med dybde-linsen giver kameraet en Live Fokus oplevelse, så du kan vælge præcis, hvad du vil fremhæve.
  • AI-kameraet hjælper dig med at indfange den bedste scene med Scene Optimizer-funktionen, der genkender og optimerer 20 scener og Flaw Detection, som hjælper dig med at tage det bedste billede afhængigt at baggrund og tema. Bixby Vision bruger kameraet og AI til at hjælpe dig med at handle online, oversætte tekster og finde de oplysninger, du har brug for.
  • Forbedre dit portræt med selfie-kameraet ved hjælp af Selfie Focus til at lave baggrundsdetaljer.
  • Udstyret med fingeraftrykslæser på skærmen tillader A50 intuitiv adgang uden at ændre grebet. A50 leveres i et elegant slankt design og glat buet form, og er tilgængelig i fire nye karakterfulde farver: Sort, Hvid, Blå og Coral.

Samsung Galaxy A50 kommer til at være tilgængelig i udvalgte butikker fra marts med en vejledende pris på 2.999 kroner.

Galaxy A50

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Seneste nyt om Mobiltelefoner