Samsung lancerer “Iron Man”-variant af Galaxy S6 næste måned

Samsung laver i samarbejde med Marvel Studios en speciel udgave af Galaxy S6 og S6 Edge i fuld Iron Man-udsmykning.

Samsung lancerer “Iron Man”-variant af Galaxy S6 næste måned

I et samarbejde arbejder Samsung med filmstudiet Marvel Studios om en særlig Iron Man-udgave af Galaxy S6 og S6 Edge, som allerede kan lande i butikshylderne i slutningen af denne måned eller i starten af juni måned. Det skriver avisen Korea Times.

Designet på den specielle udgave af de to telefoner vil bære præg af den karakteristiske Iron Man-rustning, som også er med i den seneste film, Avengers: Age of Ultron.

Læs også: To Samsung-mobiler spottet: Galaxy Note 5 og ny Galaxy S6

”Farven på den nye Iron Man-telefon bliver rød. Vi vil snart beslutte os for andre detaljer efter at have diskuteret det med Marvel Studio. Den vil lanceres enten i slutningen af maj eller begyndelsen af juni,” fortæller markedsføringschef for Samsungs mobilafdeling, Lee Young-hee, efter at have set den seneste film med andre Samsung-chefer og et hold af journalister.

Ud over den røde Iron Man-farve vil den udsmykkede Galaxy S6 og S6 Edge også få en ændret baggrund, ikoner på startskærmen og ringetoner – selvfølgelig i Iron Man-stil.

Læs også: Det betyder navnene på dine Samsung-mobiler

Det er dog ikke første gang, at sydkoreanske Samsung og Marvel Studios arbejder sammen. I juni måned sidste år begyndte samarbejdet mellem de to firmaer, som Samsung håber giver rig mulighed for at vise sine produkter frem. Både Galaxy S6 Edge og en af Samsungs tablets fremgår i filmen.

Ny Samsung Galaxy S6-variant spottet sidste uge

I sidste uge blev en ny Samsung Galaxy S6-variant spottet af hjemmesiden SamMobile, hvor det ikke fremgår, hvad forskellen er. Det kan meget vel være en af de to specielle Iron Man-udgaver, som Samsung nu sætter ord på – men det kan lige såvel være en anden.

Det bliver under alle omstændigheder klart om en måneds tid, hvor Iron Man-telefonerne altså forventes at være klar til salg til en endnu ukendt pris.