Samsung-medarbejdere får mundkurv på: Må ikke nævne Galaxy S8

Samsungs medarbejdere har fået besked om ikke at nævne et eneste ord om næste års topmodel, Galaxy S8. Det har nemlig 'uoprettelige konsekvenser'.

Samsung-medarbejdere får mundkurv på: Må ikke nævne Galaxy S8

Samsung har oplevet den måske største nedtur i sin tid som smartphoneproducent, efter Galaxy Note 7 viste sig at kortslutte og selvantænde til højre og venstre, hvorefter al salg og produktion blev stoppet permanent.

Derfor hviler der et enormt pres på Samsung, hvor der nu venter en stor opgave med at få gjort skaden god igen med den kommende topmodel, næste års Galaxy S8. Samsung er om nogen klar over, hvilket pres der hviler på deres skuldre, og derfor har producenten nu været ude med en udmelding til sine mange medarbejdere.

Læs også: Note 7-skandalen kan fremskynde lancering af Galaxy S8

En e-mail er for nyligt sendt ud til Samsungs medarbejdere og ledere, hvori der anmodes om at være særlig forsigtig hvad angår lækkede informationer om Galaxy S8. Den sydkoreanske avis Korea Herald er, ironisk nok, kommet i besiddelse af e-mailen fra en anonym kilde hos Samsung, hvori der blandt andet står:

’Lækager af operative hemmeligheder kan få uoprettelige konsekvenser og udgøre en stor, økonomisk risiko for firmaet og føre til afbrudte samarbejder og tillidsbrud’. Med andre ord varsler Samsung indirekte, at der skal strammes op, så informationer ikke dukker op før tid lige som det var tilfældet med både Galaxy S7 og Galaxy Note 7.

Læs også: Næste års Samsung Galaxy S8 kan få dual-kamera

Beskeden om at være ekstra forsigtig med forårets Galaxy S8 er ikke kun nået ud til Samsung, men også dets mange leverandører. En anonym kilde hos en af Samsung-leverandørerne udtaler til avisen, at ’Samsung har meddelt dets leverandører om ikke at nævne et eneste ord om Galaxy S8’.

Informationerne er dog så småt begyndt allerede at sive ud fra den sydkoreanske producent. Samsungs kommende Galaxy S8-topmodel ventes at blive afsløret i februar måned – med al sandsynlighed op til Mobile World Congress i Barcelona, der finder sted den 27. februar til 2. marts 2017. Dermed vil afsløringen formentlig finde sted samtidig som sidste år, men det tyder på, at selve udgivelsen af Galaxy S8 vil ske tidligere som følge af Note 7-problemerne.