Samsungs One UI 5 gør overgange blødere og mere flydende

En stor opdatering er på vej til Samsung-telefoner, der skal gøre dem mere flydende og hurtigere. Opdateringen forventes sammen med Android 13.

Samsungs One UI 5 gør overgange blødere og mere flydende

Det seneste nye omkring Samsungs kommende One UI 5-brugerflade er, at selskabet arbejder på [markant] at forbedre brugergrænsefladens navigationshastigheder samt hvor flydende det hele foregår på skærmen. Animationerne skal have en overhaling, så de bliver mere glidende og hurtigere.

Samsungs nyeste enheder kører One UI i version 4.5 baseret på Android 13, men man forventer, at der skal komme en One UI version 5 i forbindelse med Android 13, så den næste generation af Android-systemet kommer til efteråret. Skiftet til Android 12 resulterede i en del fumleri fra flere producenter, formentlig fordi det var den første opdatering i flere år, der indeholdt større ændringer.

Læs også: Foldbare enheder vækster voldsomt – Samsung dominerer

En forbedret brugeroplevelse i Samsungs telefoner

I og med, at 90Hz og 120Hz i refresh rate er blevet mere og mere almindeligt i smartphoneindustrien, er der også kommet øget fokus på at gøre brugeroplevelsen bedre, og det begynder med animationerne – hvordan de ser ud og føles for brugerne og giver en mere visuelt lækker oplevelse for øjnene. Tabte frames og flagrende frame rates spolerer den generelle oplevelse for brugeren, hvor det specielt i nogle apps er lettere at se.

Samsung præsenterer formentlig alt det nye i en kommende version af One UI 5 ved SDC, Samsung Developers Conference, senere på året.

Det bliver nok i oktober. Når først en ny version er annonceret, kan vi forvente en betaversion, som brugerne kan teste og give feedback på, inden den endelige version ser dagens lys.

Nye Samsung-telefoner til august

Derudover er Samsung snart klar med nye high-end telefoner. Til august ser vi frem til lanceringen af Galaxy Z Fold 4 og Z Flip 4. Der er allerede rygter klar om netop den spændende Z Fold 4.

Se også: De bedste Samsung-telefoner