Smart koncept: Superscreen er et stort display til din mobil

Med Superscreen kan du forvandle din smartphone til en tablet. Kickstarter-projektet er skudt i gang.

Smart koncept: Superscreen er et stort display til din mobil

Ønsker du at blæse dine favoritspil eller apps op til et større lærred, behøver du ikke nødvendigvis at ty til en anden enhed.

I stedet tilbyder kickstarterprojektet ’Superscreen’ på en anden, mere elegant løsning: et selvstændigt touchdisplay, der trådløst blæser din smartphone skærm på et større lærred.

Superscreen giver dig et 10,1 tommer stort display med 2560 x 1600 pixels som ledsages af sine egne højtaler, et 5MP kamera samt et 2 MP frontkamera.

Enheden har en quad-core processor med 4GB RAM samt 16 GB lagerplads, men disse vil ikke være tilgængelige for brugeren. I stedet vil det være din smartphone der, sammen med en Superscreen-app, vil streame indhold til det store touch-lærred.

Overførslen mellem mobil og Superscreen foregår trådløst og kræver hverken kabler eller dongles.

Se også:  Plantronics BackBeat 500 – trådløs lyd til fornuftig pris

Ekstrem lav pris til de første

Superscreen er i øjeblikket udelukkende på kickstarter-stadiet, men det første basismål på 50.000 dollars startkapital er nu allerede rejst bare 7 timer efter at projektet gik i luften.

Er du blandt de første til at støtte projektet kan du få en ’Early Bird’ tilbud med en superscreen til bare 99 amerikanske dollars – en tredjedel af den kommende vejledende pris på 299$, svarende til små 2.200 kroner.

Se også:  Denne trådløse dims fra Philips vil gøre dit anlæg smartere

Du kan se Superscreen i aktion i videoen nedenunder eller læse mere på selskabets Kickstarterside.