Snapdragon 888-variant kun med 4G er på vej og kommer i Huawei P50

Huawei P50 kan blive udstyret med en særlig variant af Snapdragon 888 kun med 4G - det er det nemlig ikke forbudt at handle med.

Snapdragon 888-variant kun med 4G er på vej og kommer i Huawei P50

Qualcomm har planer om en ny variant af Snapdragon 888-chippen uden 5G. Den bliver en ny platform med modelnummer SM8450 (den nuværende 888-chip har SM8350). Processoren er målrettet de producenter, der gerne sælger telefoner på markeder, hvor 5G-nettet ikke er rullet ud, samt en bestemt producent, der ikke må benytte 5G-teknologi fra amerikanske selskaber.

P50 kan få Snapdragon 888 uden 5G

Det er naturligvis Huawei, vi mener og ifølge visse leaksters kommer P50-serien, der skal komme i slutningen af juli, til at have denne nye Qualcomm-chip.

Det kinesiske selskab må nemlig ikke handle med amerikanske selskaber, hvis det drejer sig om 5G-udstyr, og det gælder også ARM-chips. Det er dog blevet bekræftet, at LTE stadig er tilladt, her handler begrænsningerne om patenter. Dermed er Google udelukket og Huawei P50 kommer uden Googles mange tjenester, her i blandt altså også Play Store.

Se også: Billige Huawei telefoner

Kommer med HarmonyOS 2.0

Vi har allerede fået præsenteret HarmonyOS 2.0, der er Huaweis eget økosystem. Det kommer formentlig også til at være med i det kommende flagskib, og det bliver nok ikke meget anderledes end det styresystem, der er i Huawei P40 og Mate 40.

Vi kan forvente, at det er baseret på Android og kraftigt tilpasset af Huawei. Udviklere med adgang til HarmonyOS har i hvert fald sagt, at det praktisk talt er bygget på Android.

Se også: Nyheder om Huawei

Sidste tilføjelse til historien

Vi prøvede, men vi kunne ikke lade sagen ligge. Daniel Søgaard Hald fastholdt sit fokus på emnet. 3/6/2021 blev sagen bragt videre med en historie med fokus på Laver Huawei en “Apple” med HarmonyOS?Klik her og læs historien.. Se også seneste nyt om temaet her.