Sony Xperia XZ2 Premium: Forudbestillinger i Kina er bekræftet

Den længe ventede Sony Xperia XZ2 Premium, der næsten var blevet glemt igen, ser nu ud til at rykke på sig. Dato for forudbestillinger nu ude i Kina.

Sony Xperia XZ2 Premium: Forudbestillinger i Kina er bekræftet

Vi havde næsten glemt alt om den, og var mentalt rykket videre til rygterne om Xperia XZ3. Men nu ser der ud til at ske noget nyt med spøgelsestelefonen, der blev præsenteret for to måneder siden, hvorefter intet nyt er sket. 

Men nu sker der endelig lidt. Sony bekræfter nemlig nu, at der snart starter forudbestillinger på telefonen i Kina. Dog er det først fra den 2. juli, så der er lidt tid endnu. Vi håber at se den i Danmark, men vi ved ikke mere endnu. Vi har taget kontakt til Sony og afventer respons fra dem. Vi opdaterer selvfølgelig artiklen herefter.

Læs også: Test af Sony Xperia XZ2 – En ny start

Sony Xperia XZ2 Premium kommer til at byde på en gigantisk IPS skærm på 5.8″ i 4K opløsning. Topmodellen fra Qualcomm, Snapdragon 845, står for den primære del af ydelsen, bakket op af 6 GB RAM og 64 GB lagerplads.

Sony Xperia XZ2 Premium
Sony Xperia XZ2 Premium’s kamera er Sonys første dobbelte kamera. Foto: Sony

Kameraet består af to sensorer: en 19 megapixel f/1.8 og en 12 megapixel monokrom med f/1.6. Der er store forventninger til dette kamera, som forhåbentlig er gennembruddet for Sonys mobilkameraer.

Læs også: Sådan kan Google Pixel 3 og 3 XL komme til at se ud