Sony Xperia Z Ultra – ny super-mobil fra Sony

Xperia Z Ultra fra Sony er en ny smartphone, som er spækket med specifikationer og lækkert design.

Sony Xperia Z Ultra – ny super-mobil fra Sony

Sony Mobile Communications har netop offentliggjort Sony Xperia Z Ultra, der er deres nyeste smartphone i phablet-kategorien. Xperia Z Ultra kommer med en 6,4 tommer Full-HD skærm

 – Sony Xperia ZU phablet – se de nye billeder

 – ”Xperia Z Ultra er en tydelig spejling af det forandrede medielandskab vi ser i dag. Vi tilgår stadig mere information digitalt, og samtidig er måden, vi bruger vores smartphones på, præget af, at vi deler levende billeder mere end nogensinde før og hele tiden er on-the-go. Derfor er det en naturlig udvikling, at vi ser en fremvækst af større skærme for at imødekomme det nye medieforbrug,” siger Morten Johansen, Marketingchef for Danmark ved Sony Mobile Communications i en pressemeddelelse.

Xperia Z Ultra komplementerer både topmodellen Xperia Z samt Xperia Tablet Z, og den er også både støvafvisende og vandtæt (IP55/IP58) ligesom de to førnævnte enheder.

 – Web-tv: Sony Xperia Z har været med Mobilsiden.dk i svømmehallen

Telefonen er stor, men har et smidigt design, der gør den let kan anvendes med kun en hånd. Tykkelsen er kun 6,5 mm, hvilket gør den til verdens tyndeste HD-smartphone.

Her skal det bemærkes at Huawei har præsenteret Ascend P6, på kun 6,18 mm i tykkelsen – der er verdens tyndeste smartphone. Så nu skal forbrugerne altså skelne mellem den tyndste smartphone uden HD-skærm og den tyndeste med HD-skærm.

Xperia Z Ultra er også den første smartphone, der har en Full HD TRILUMINOS skærm, samt BRAVIA TV fra Sony.

Xperia Z Ultra har verdens hurtigste smartphone-processor

Den nye Sony-mobil kommer med verdens hurtigste smartphone-processor, der sidder nemlig en 2.2 GHz Qualcomm Snapdragon 800 quad-core processor i telefonen.

 – Sony Xperia Z – en kæmpe på mobilmarkedet (mobiltest)

Foruden det kommer den også med 4G LTE, HD Voice, NFC, Android 4.2.2 Jelly Bean, 8 megapixels kamera og batterifunktionen STAMINA Mode, som forbedrer standby-tiden med op til mindst fire gange.

Ligesom det kendes fra Samsungs Galaxy Note-serie, så kan du på Xperia Z Ultra også skrive og tegne på skærmen med enhver blyant eller egnet kuglepen (med en capacitiv spids på over 1 mm).

Samtidig med Xperia Z Ultra er Sony også klar med en række forskellige typer Bluetooth tilbehør.

 – Sony Xperia Tablet Z – super lækker Android tablet (produkttest)

Xperia Z Ultra kommer i farverne sort, hvid eller lilla og kommer på det danske marked efter sommeren. Pris og den præcise lanceringsdato er endnu ikke oplyst.