Specifikationer for OnePlus Nord CE 5G lækket

OnePlus Nord CE 5G bliver snart lanceret men allerede nu kender vi praktisk talt alle funktioner.

Specifikationer for OnePlus Nord CE 5G lækket

Den næste mellemklassemodel fra OnePlus hedder Nord CE 5G, og selskabet har allerede givet os en smule information og meddelt, at selve præsentationen bliver 10. juni. Det lader dog til, at vi kan få det meste at vide allerede inden, for en komplet liste over specifikationerne er netop lækket ud. CE i modelnavnet står for Core Edition, og telefonen minder meget om den originale Nord-model. Det er skåret ned et par steder, hvilket formentligt betyder en reduktion i prisen.

Ifølge det nye rygte kommer Nord CE 5G til at få en AMOLED-skærm på 6,43 tommer med refresh rate på 90 Hz og indbygget fingeraftrykslæser. Derudover skal der være tale om Snapdragon 750G og et batteri på 4500 mAh med 30W lynopladning, hvor man kan lade fra 0-70 procent på 30 minutter.

På bagsiden sidder et triple kamera med en hovedsensor på 64 megapixel fra Omnivision, en ultra vidvinkel på 8 megapixel og en dybdesensor 2 megapixel. På forsiden sidder et selfiekamera på 16 megapixel.

Der kommer to RAM/hukommelsesversioner at vælge imellem – enten 6/64 GB og 8/128 GB, men UFS 2.1 lagring gælder for begge. Telefonen har en enkelt højtaler, der er rettet nedad, og vi forventer os OxygenOS 11 som styresystem. Telefonen er helt i plast udover skærmen, der naturligvis er i glas. Derudover ved vi med sikkerhed, at den skal have 3,5 mm stik til høretelefoner, og telefonen bliver 7,9 mm tyk.