Stor efterspørgsel forsinker HTC One i 14 dage

Salgsstarten på topmodellen HTC One er rykket til midt i april på grund af stor efterspørgsel.

Stor efterspørgsel forsinker HTC One i 14 dage

One, den næste store Android-topmodel fra HTC, skulle være landet i de danske mobilbutikker i midten af marts måned, men dette kommer ikke til at holde stik.

Kunderne må vente i yderligere godt 14 dage.

Alt om HTC One

– ”Vi beklager meget, men den store efterspørgsel på HTC One har givet os udfordringer. Vi har ikke kunne få nok enheder til landet, hvilket er årsagen til, at vi har besluttet, at rykket salgsstarten fra ultimo marts til medio april,” siger Peter Frølund, nordisk direktør i HTC, til Mobilsiden.dk.

Selvom udskydelsen kan betyde, at HTC One salgsstarten ramler direkte ind i, eller tæt på, den ventede Samsung Galaxy S IV, er det ikke noget der bekymrer HTC-direktøren.

– ”Vi har stor respekt for konkurrenterne, men vi er tilstede på et marked med stor konkurrence. Vi har en stor tiltro til vores eget produkt, og mener, at det sagtens kan stå sig i konkurrencen mod det andre producenter måtte komme med,” slutter Peter Frølund.

Web-TV: HTC topchef giver ikke op

De kunder der har lagt pre-orderer ind på HTC One, bliver dem, der får leveret telefonen som de første, når telefonen kommer til landet.

HTC: Køb den RIGTIGE udgave af HTC One

HTC One forventes at få en startpris uden abonnement på 5.199 kroner.

Læs også:
Web-TV: Danskerne positive overfor HTC One
 Kunderne vil gerne betale for HTC ONe

HTC vil flytte grænserne