Stor skuffelse i udsigt: Samsung Galaxy S22 får pinlig opladningshastighed

I følge certificeringstjeneste får Samsung Galaxy S22 sølle 25W opladning - vi krydser fingre for, at Samsung justerer på tingene inden lancering i 2022.

Stor skuffelse i udsigt: Samsung Galaxy S22 får pinlig opladningshastighed

Hvis du leder efter en mobil med hurtig opladning, så skal du måske lede efter en anden end Samsungs næste flagskibslinje, S22. Meget tyder i hvert fald på, at det bliver en skuffende omgang på den front.

Galaxy S22 kan få skuffende opladningshastighed

Mens OnePlus, Xiaomi og Oppo har overskredet ekstremt hurtig opladning og i nogle telefoner har overskredet 100 W-grænsen, ser det ud til, at Samsungs næste flagskibe stadig ligger under 30 W-grænsen.

Tre telefoner, der menes at være Galaxy S22-trioen, har for nylig passeret Kinas 3C-certificeringstjeneste og denne gang kastede de lys over opladningshastighederne for alle tre varianter.

At dømme ud fra et skærmbillede af listen understøtter modelnumrene SM-S9080, SM-S9060 og SM-S9010 opladning på 25W (9V, 2,77A).

s22 opladning

Se også: Telefoner med hurtig opladning

Skuffende nyt for Samsung-fans

Selvom der kan være både positive og negative ting at sige om lynopladning, så ændrer det ikke på, at det er lidt af en brugerfavorit, når vi taler funktioner på telefoner. Derfor må nyheden være temmelig skuffende for Samsung-fans.

Det er værd at bemærke, at telefonerne kan understøtte hurtigere opladningshastigheder, selv om den angivne lageroplader er begrænset til 25W. Samsung tilbyder rent faktisk opladning på 45 W af Note 10 Plus og Galaxy S20 Ultra. Når det er sagt, har Samsung aldrig fokuseret på opladningshastighed som en kernefunktion for sine flagskibe.

Se også: Billig Samsung Galaxy S21

Får mindre batterikapacitet

Tidligere lækager har indikeret, at Galaxy S22 Ultra bevarer sin kapacitet på 5.000 mAh. Både Galaxy S22 og Galaxy S22 Plus ser ud til at blive spist af med mindre kapacitet end S21 og S21 Plus.

Se også: Nyheder om Samsung