Teleselskab “bekræfter” Google Pixel 7 i Danmark

Pixel 7 kommer til Danmark - det er nu bekræftet med næsten 100 procent sikkerhed på Telias hjemmeside.

Teleselskab “bekræfter” Google Pixel 7 i Danmark

Den 6. oktober afholder Google Danmark et stort event og alt peger på en lancering af Pixel 7 i Danmark. Den formodning får ny næring fra Telia, der sætter en markant del af deres hjemmeside af til at sætte fokus på lanceringseventet.

Lige som Google normalt plejer at gå meget stille med dørene, når lancerer nye produkter i Danmark, så vil Telia heller ikke reklamere for et Google-event øverst på selskabets hjemmeside, hvis der ikke var noget stort under opsejling.

Se også: Priser på Pixel telefoner

Første Pixel fra Google på vej til Danmark

På Googles lanceringsevent vil Google også lancere selskabets første smartwatch, Pixel Watch, og et nyt trådløst headset. I sig selv interessant nok for tech-entusiaster, men ikke interessant nok for Telia til at reklamere så markant for. Det skal der en særlig telefon til og sådan en er Pixel 7.

Med andre ord: Nu er det 99,99 procent sikkert, at Google Pixel 7 kommer til Danmark. Ingen af de andre danske teleselskaber gør lige nu noget stort ud af Googles event den 6. oktober, så noget tyder på, at Telia kan få eksklusiv ret blandt teleselskaberne til at sælge Pixel 7 i Danmark.