Top 10 mobiler i juli

Her er de mest søgte mobiler på Mobilpriser.dk i juli måned.

Top 10 mobiler i juli

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Mobilsiden.dk’s søgetjeneste Mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på Mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Læs også: Top 10 mobiler i januar

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i juli 2016:

Mobilpriser.dk
Foto: Mobilsiden.dk

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

I juli måned var de fire mest søgte smartphones helt identiske med dem fra juni måned. Det er altså iPhone 7, der er den suverænt mest søgte med 15 % af alle søgninger på Mobilpriser.dk. Apple er også repræsenteret på 2. og 3. pladsen med henholdsvis iPhone SE og iPhone 6s, der har 10 % og 7,4 % af søgningerne. Først på en 4. plads finder vi en anden producent, nemlig Samsung med Galaxy S8 og 5,6 % af søgningerne.

Hvor Nokia 3310 fik en flot 5. plads sidste måned, er den nu helt ude af top. I stedet er Apple igen at finde med iPhone 7 Plus og 4,7 % af søgningerne. OnePlus 5 er, modsat sidste måned, nu at finde blandt top 10 med en 6. plads og 4,1 % af søgningerne.

De øvrige mest søge mobiler er Huawei P9 lite, Samsung Galaxy S7 edge, Samsung Galaxy S7 og Huawei P10, som alle ligger lidt under 3 %.

Seneste nyt om Mobiltelefoner