Top 10 smartphones i februar

Her er månedens mest efterspurgte smartphones på mobilpriser.dk

Top 10 smartphones i februar

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der blev mest eftertragtede i den foregående måned.

Vær opmærksom på, at listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Se også: Top 10 Smartphones (Januar 2017)

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i februar 2017:

Top 10 februar
Foto: Mobilpriser.dk

Den lille iPhone SE er, vanen tro, fasttømret til sin plads øverst på podiet – men den større og dyrere iPhone 7 må for første gang se sig overhalet af rivalen Galaxy S7 Edge fra Samsung.

En anden overraskelse er Huaweis Imponerende Mate 9 Pro der nu opnår 8 procent af søgninger og dermed bider favoritter som iPhone 7 og Samsung S7 Edge i haserne. Det er en fremgang på over 3 procentpoint i forhold til forrige måned og det højeste nogen Huawei-mobil nogensinde har opnået.

Se også:  Huawei Mate 9 Pro – Årets stærkeste smartphone [TEST]

Top 5 afrundes af iPhone 6s der nu ryger ned på en femteplads.

Længere ned af rangstien er Huaweis P9 Lite oppe på sin højste placering nogensinde, mens resten af Top 10’en er besat af kendte smartphones som Samsung Galaxy S7 og A3 (2016) samt Google Pixel og Sony Xperia Z5 Compact.