Tyrannophone iPhone-etui har ægte dinosaurtand

Tyrannophone er en særlig variant af iPhone, der kun kommer i syv eksemplarer og så har den en ægte tand fra T-Rex, siger producenten.

Tyrannophone iPhone-etui har ægte dinosaurtand

Der findes mange praktiske og skøre covers til telefoner og nu kommer der et cover, der er både praktisk og skørt, nemlig Tyrannophone. Det er dog ikke bare et cover, man køber – det er også iPhone 13 Pro, som coveret er bygget uden om.

Det er variant af iPhone 13 Pro til enten dinosaur-fans eller bare dem, der ikke ved hvad de skal bruge godt 55.000 kroner på. Det er nemlig prisen. Det er dog så heller ikke en hvilken som helst telefon, man får.

Tyrannophone har ægte tand fra T-Rex

Tyrannophone, der er fremstillet af luksusetuiproducenten Caviar, handler naturligvis om T-Rex, men dinohovedet på iPhone-bagsiden er specielt på flere måder. For det første er det ikke bare et billede, men en 3D-skulptur lavet af titanium med sort PVD-belægning.

Dinosaurens øje er ægte rav og en af dens tænder er lavet af et fragment af en ægte Tyrannosaurus-tand, som Caviar hævder er 80 millioner år gammel. Umiddelbart er der ikke fremlagt beviser for ægtheden af denne tand og hvordan de har fået fingre i en tand fra en T-Rex. Det lyder næsten kriminelt…

Derudover er der naturligvis også guldbelagte smykkeindgraveringer på bagsiden.

Se også: Billig iPhone

Pris på 55.000 kroner

Tyrannophone kommer kun med én lagerkapacitet, nemlig 1TB og den er ellers helt identisk med en almindelig 13 Pro.

Udover at være dyr, så er T-Rex iPhone også en meget sjælden enhed – der bliver kun produceret syv enheder i alt nogensinde. Prisen er som sagt det, der svarer til godt 55.000 kroner.

Se også: Nyheder om telefoner