Video: derfor skal du ikke tygge i et mobilbatteri

Det kan have eksplosive konsekvenser at gumle på et smartphone-batteri

Video: derfor skal du ikke tygge i et mobilbatteri

En mand i en kinesisk mobilforretning måtte erfare, at udføre en torturtest på et mobilbatteri. Særligt når testen består i at tygge i den brandfarlige elektronik.

Batteriet punkterede under behandlingen, hvilket forårsagede at kemien i batteriet løb løbsk, for til sidst at eksplodere mellem tænderne på den uheldige tester.

Hele seancen blev optaget af butikkens overvågningskameraer og er siden blevet set over 4 mio. gange på den kinesiske streaming-side Miappai. Det skriver The Verge.

Ifølge Taiwan News gik mobiltesteren ind i forretningen for at udskifte batteriet på sin iPhone. For at sikre sig, at batteriet var af forsvarlig kvalitet, foretog han en bidetest af den kritiske komponent. Kopibatterier og batterier af tvivlsom kvalitet, har tidligere vist sig at udgøre en væsentlig brandfare.

Se også:  Sløve iPhones pga. batterier: her er Apples svar

Hvorvidt eksplosionen er forårsaget af en svagelig komponent eller den bidske mishandling, beretter historien dog ikke noget om. Hvorvidt manden eller andre i forretningen kom til skade er også uvist.

Herunder kan du se episoden udfolde sig for rullende overvågningskamera.