Afstemning: Hvilken musikstreamingtjeneste bruger du?

Flere og flere kaster sig over streaming, og en tjeneste til musikstreaming er nærmest essentiel. Hvilken service bruger du til streaming af musik?

Afstemning: Hvilken musikstreamingtjeneste bruger du?

Der findes mange musikstreamingtjenester på markedet, som hver har deres fordele og ulemper. Hvilken tjeneste abonnerer du på? Deltag i vores afstemning.

Danskerne streamer indhold som aldrig før. Der bliver streamet film, serier, flow tv, musik, radio og meget mere. Blandt de mest populære former for streaming finder vi musikstreaming, hvor der findes et ganske stort udbud på markedet.

Den mest populære musikstreamingtjeneste har længe været Spotify, men der er sket meget på markedet. Apple er kommet med deres musiktjeneste, Google har smidt deres Youtube Music på gaden med samlerabat med Youtube Premium. Og der er mange andre gode bud derude, med hver deres styrker og svagheder.

Læs også: Her er de billigste mobilabonnementer med musikstreaming inkluderet

Stor forskel på tjenesterne

Når det kommer til priserne på musikstreaming, så er de ret ens. “Standardprisen” er her 99 kroner, medmindre man vælger fx et familieabonnement eller får rabat på tjenesten gennem sit mobilabonnememt. Der er ikke den store forskel på tjenesternes udvalg af musik, men der er forskel på deres apps og kvaliteten af disse.

Der er også stor forskel på, hvad de enkelte streamingtjenester betaler kunsterne per streamet sang. Fx betaler Spotify mindre end Apple, Tidal og flere andre. Apple betaler cirka tre gange mere end Spotify, Tidal, YouSee og Telmore cirka to gange mere. Værst er Google med YouTube Music. De betaler kun en fjerdedel af hvad Spotify betaler. I hvert fald i følge tal fra Koda.

Læs også: Spar penge på streaming af film og tv, lydbøger og musik

Hvilken musikstreamingtjeneste bruger du? Deltag herunder. Du kan vælge flere muligheder, hvis du abonnerer du på mere end én tjeneste.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Videre om emnet

Her finder du næste interessante vinkel i sagen. Lasse Olsen fortsatte historien. 14/4/2021 blev bolden spillet videre med en ny vinkel på Spotify vil gøre det nemmere at høre musik i bilen med Car Thing – Artiklen kan du læse her her. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.