Apple Music Sing: Så er der dømt karaoke 

Apple Music får nu funktion til karaoke, så man kan slukke for sangeren på det ønskede nummer og selv synge med - eller synge duet.

Apple Music Sing: Så er der dømt karaoke 

Apple har netop afsløret en helt ny funktion, der er på vej til selskabets streamingtjeneste Apple Music og skal være ude hos brugerne senere på måneden. Funktionen hedder Apple Music Sing.

Apple Music Sing kommer til alle Apple Musics abonnenter verden over, både på iPhones, iPads og Apple TV 4K.

Se også: Kan man få mobilabonnement med Apple Music?

Karaoke på iPhone, iPad og fjernsyn

Hvis man forestiller sig en Apple-version af karaoke, er man ikke helt ved siden af. Apple Music Sing er en udvidelse af at vise teksten til sangen, hvor man kan synge med på sine yndlingssange.

Man kan indstille funktionen sådan, at man enten synger sammen med artisten, eller helt enkelt slukke for sangeren selv og overtage jobbet med at synge det hele selv.

Se også: De bedste mobiltelefoner til musik

Sluk for sangeren og syng med

Man kan tilmed nøjes med at slukke for sangeren, så baggrundssangerne stadig synger. Det er også lettere at følge med i melodien. Teksten vises selvfølgelig i realtid, ellers gik det jo ikke.

Der er også en Duet View, hvor flere sangere i sangen vises på hver sin side af skærmen, så man kan være to, der synger sangen sammen.

Se også: Bedste headset til prisen

Over 50 spillelister med sange, der får folk til at synge

Samtidig lancerer Apple Music en samling af flere end 50 tilhørende spillelister med det, de selv kalder for “alle de episke sange, duetter, kor og hymner, der har fået folk over hele verden til at synge”.

Det skriver selskabet i den officielle pressemeddelelse om den nye karaoke-funktion.

Konkurrenten Spotify lancerede en karaokefunktion tilbage i juni, men med et helt andet fokus. Mens Apple Music Sing er rettet mod fester, er Spotifys karaokefunktion mere en spiloplevelse, der optager din stemme og vurderer din præstation.