Spotify HiFi bliver måske forsinket til 2022

Spotify HiFi med lossless lyd ser ud til først at komme i 2022, selvom planen var 2021 - Apple kan have presset selskabet til at ændre strategi.

Spotify HiFi bliver måske forsinket til 2022

Tidligere i år annoncerede Spotify deres planer om at lancere Spotify HiFi. Dette ville være et nyt streaming-niveau, der tilbydes af virksomheden, som ville frigøre streams af højere kvalitet til brugere, der måske er krævende med lydkvaliteten og kun ønsker det bedste, som streamingtjenesterne har at tilbyde.

Klar til nytår?

Desværre ser det ud til, at der er en chance for, at det ikke kommer med i år. Virksomheden har tidligere antydet, at den ville blive lanceret inden årets udgang, men eftersom vi kun er få dage fra at gå ind i 2022, ser det ud til, at der er en god chance for, at det ikke længere sker.

Det kunne dog være frisk med en lancering lige op til nytårsaften, så man kan få 2022 i møde med højt opløst musik…

Se også: De bedste telefoner til musik

Presset af Apple Music

Det er uklart, hvorfor selskabet tager så lang tid om at lancere tjenesten. Det kan dog skyldes konkurrencen, nemlig fra Apple, der tidligere på året tilføjede lossless lyd til Apple Music uden ekstra omkostninger for abonnenterne.

9to5Mac antyder, at dette giver Apple Music en fordel i forhold til Spotify, og at det kan have tvunget Spotify til at genoverveje deres strategi. Formentlig havde Spotify håbet, at de kunne tage sig betalt for den ekstra gode lydkvalitet

Uanset hvad, hvis du er Spotify-abonnent, så tyder alt i hvert fald på, at lossless lyd først kommer til tjenesten i 2022.

Se også: Mobilabonnementer med streaming til musik