Nokia 3310

Efterfølgeren til 3210, hedder 3310. En telefon målrettet mod unge, der lægger vægt på en personlig telefon, med smarte muligheder.

Nokia 3310

I forhold til 3210 er den lidt lettere, dvs. 133 g med standardbatteri – desuden er 3310 også fysisk mindre. Nokia 3310 kan anvendes på såvel GSM 900 som GSM 1800-nettet samt på de udvidede GSM-net (EGSM – Extended GSM).

Chat

Med Nokias chat-funktion kan brugeren chatte med op til flere modtagere ad gangen ved hjælp af korte tekstbeskeder. Den nye funktion er baseret på anden generations SMS-teknologi, som gør det enkelt og hurtigt at chatte. Brugere af Nokia 3310 har mulighed for at tildele sig selv et chat-brugernavn og alle sendte beskeder sendes til modtageren med brugernavnet vedhæftet på beskeden. Telefonen understøtter også de såkaldte smileys, der kan gøre "samtalen" mere personlig 🙂

Telefonbog / ringetoner / billedbeskeder / pauseskærm

Telefonbogen er har (alt efter SIM-kort) plads til 250 kontakter, og som standard medfølger 35 ringetoner samt 7 pladser til hjemmekomponerede eller overførte ringetoner.

Billedbeskeder er understøttet, og 3310 har "pauseskærm". Når telefonen ikke har været brugt i fx 60 sekunder, så kan en billedbesked vises i displayet. Timeren kan indstilles til mellem 5 sekunder og 10 minutter.

SMS – tekstbeskedtjeneste, og spil

Nokia 3310 har sin egen logbog over afsendte beskeder, samt intelligent ordbog. En SMS-besked, kan sendes til flere personer på een gang. Skabeloner, er en anden feature, som gør livet lettere for den aktive SMS-bruger. Normalt har 160 tegn været den naturlige begrænsning i beskeder. Men med 3310 kan flere besked sammenkædes, så tekstpladsen blive næsten 3 gange så langt som normalt.

Visitkort, operatørlogoer og profiler kan også modtages. Med i telefonen er 4 spil. Snake I, Snake II, Space Impact og Bantumi.