Nu løser Samsung kamera-problemer med Galaxy S20-serien

Siden de første anmeldere fik Galaxy S20-serien, og specielt Galaxy S20 Ultra, har flere klaget over problemer med autofokus i kameraet. Det bliver nu rettet i en opdatering.

Nu løser Samsung kamera-problemer med Galaxy S20-serien

Flere af de første internationale anmeldere, som fik Samsung Galaxy S20-serien i hænderne, klagede i deres anmeldelser af Galaxy S20 Ultra over en upålidelig autofokus. Samsung var hurtige til at melde ud, at de arbejdede på at forbedre kameraet, og den softwareopdatering er nu klar og rulles ud til hele serien.

Se også: Sammenlign priser på Samsung Galaxy S20-serien

En sløv og upålidelig autofokus bliver rettet

Siden lanceringen af Samsungs nye S20-serie har flere klaget over kameraet, mere præcist autofokus og specielt i S20 Ultra-modellen, som flere fandt sløv og upålidelig. Personligt har jeg ikke selv oplevet dette i min test af Samsung Galaxy S20 Ultra, men siden Samsung officielt meldte ud, at de arbejdede på at løse problemet og snart ville være klar med en opdatering, så må der være noget om det.

Den tid er nu kommet og Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra modtager nu opdateringen med forbedringer til kameraet. Den nye softwareversion hedder G98xxXXU1ATCH og kommer med en ny version af Samsungs kameraapp.

Læs også: Samsung Galaxy S20- Her er forskellene

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra får nu et bedre kamera med hurtigere autofokus. Det samme gør resten af Galaxy S20-serien.

Galaxy S20 nu med hurtigere autofokus

Når den nye softwareopdatering er downloaded og installeret, så skulle resultatet være et bedre kamera med hurtigere autofokus. Denne opdatering er kun til versioner med Samsungs eget Exynos-chipset, som er den model vi ser her i Norden.

Opdateringen er angiveligt klar allerede nu, så sidder du med en Galaxy S20, så skynd dig at få hentet denne.

Læs også: Samsung Galaxy S20: Fordele og ulemper ved 120 Hz

Sidste opdatering af historien

Historien døde ikke med denne fortælling. Lasse Olsen kunne ikke lade sagen ligge. Allerede d. 13/3/2020 bragte vi nyt i sagen med en artikel der belyste emnet Huawei P40 og P40 Pro: Her er mulige danske priser – Følg den videre udvikling her. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.