Samsung vil forbedre kameraet i Galaxy S20 Ultra

Kameraet i Samsung Galaxy S20 Ultra lyder imponerende, men internationale anmeldere er ikke imponerede. Nu vil Samsung forsøge at forbedre kameraet.

Samsung vil forbedre kameraet i Galaxy S20 Ultra

Hele fem kameraer kan Samsung Galaxy S20 Ultra prale af at være udstyret med, sammenlagt massive 208,3 megapixel. Der har været ekstremt store forventninger til det, for det er den primære grund til at investere i Samsungs absolutte topmodel.

Læs også: Test af Samsung Galaxy S20 Ultra

På papiret er det en imponerende kamera, men efter internationale medier har haft fat i den, så er der både oplevet fejl og opstået bekymringer om det nye kamera.

100x zoom er angiveligt mere en gimmick end noget brugbart, der opleves fejl med kameraets lukker og portrætter bliver alt for kraftigt efterbehandlet. Det betyder dog ikke, at kameraet er dårligt, for i mange tilfælde bliver både iPhone 11 Pro Max og Google Pixel 4 efterladt i støvet.

Se også: Prissammenligning på Samsung Galaxy-mobiler

Kameraet i S20 Ultra skal være bedre

Samsung har fuldt de første tests af Galaxy S20 Ultra tæt og har noteret sig problemerne anmeldelser har haft. Det betyder blandt andet, at de er gået i gang med at forberede en kameraopdatering.

“Vi arbejder konstant på at optimere ydelsen for at levere den bedste oplevelse for forbrugerne. Som en del af denne igangværende indsats arbejder vi på en fremtidig opdatering for at forbedre kameraoplevelsen”

Udtaler Samsung til The Verge.

Der er altså ikke meget konkret information at hente her, ud over at der kommer en opdatering til kameraet. Om denne opdatering er klar til salgsstarten den 13. marts tvivler vi på.

Læs også: Samsung Galaxy S20 godt på vej mod titlen som “bedste kameramobil”

Alt er ultra i Samsung Galaxy S20 Ultra

Kameraet i Galaxy S20 Ultra består af et 108 megapixel hovedkamera, 48 megapixel periskopkamera, 12 megapixel ultra vidvinkel, 0,3 ToF-sensor og et 40 megapixel frontkamera. Men det er ikke kun kameraet der byder på vilde specifikationer. En voldsomt 6,9 tommer skærm med 120 Hz-opdateringshastighed, Exynos 990-chipset, 12 GB RAM, 5000 mAh batteri og stereohøjtalere. Prisen er også voldsom, for Samsung Galaxy S20 Ultra koster 10.499 kroner.

Læs også: Samsung Galaxy S20: Er de pengene værd?