Ny Google Home smart-højtaler med bedre lyd på vej

Google Home er en smart lille højtaler, men lyden er ikke den mest prangende. Nu er de på vej med en ny Google Home-højtaler, som lanceres under Nest-navnet.

Ny Google Home smart-højtaler med bedre lyd på vej

Google er i fuld gang med at udvide porteføljen af smart-produkter og samtidig flytte dem over i Nest-familien, som allerede byder på en lang række produkter i kategorien. Senest har vi set Nest WiFi lanceret med Google Assistent indbygget samt en ny Chromecast med fjernbetjening og Android TV rygtet. Nu skulle en ny smart-højtaler med Google Assistent og bedre lyd snart blive tilføjet Nest-familien.

De smarte højtalere fra Google er ganske ofte smarte, men de kan sjældent prale med god lyd. Det skulle der blive lavet om på med den kommende Nest-højtaler. Designet skulle blive i klassisk Google-stil, som vi allerede kender fra Nest Mini og Nest Hub.

Læs også: Test af Google Nest Hub

Google smart-højtaler med bedre lyd

Med en smart-højtaler er det let, med en talekommando, at sætte yndlingsnummeret på. Men det bliver desværre hurtigt en skuffende lydoplevelse på de nuværende smart-højtalere, som Google tilbyder herhjemme. Med den kommende Nest-højtaler skulle vi kunne forvente en bedre lyd.

Den har intet display og størrelsesmæssigt skulle den nye højtaler minde om en Sonos One, hvilket betyder større højtaler-enheder. Den skulle ifølge rygterne lande mellem nuværende Google Home og Google Home Max (som desværre ikke kan købes i Danmark).

Læs også: Sådan bygger du et smart-hjem med Google Home og Google Assistent

Enheden vil indeholde den sædvanlige Google Assistent, der også driver virksomhedens andre smarte højttalerprodukter. Her forventes der højtalerparring, så de kan spille i stereo, og samme funktioner som nuværende Home-højtalere. 

Prisen på den nye Nest-højtaler lander er sted mellem de to andre smart-højtalere i serien. Kommer Nest Home-højtaleren til Danmark? Det håber vi meget, men lige nu ved vi ikke mere end jer.

Læs også: De 5 bedste smartprodukter til hjemmet

Den videre fortælling

Den videre fortælling kunne ikke ties. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade sagen ligge. Allerede d. 9/6/2020 fulgte vi historien op med et indlæg med tematikken Test: De bedste bærbare bluetooth højtalereKlik her for artiklen.. Aktuelt nyhedsstof om emnet kan du læse her..