OnePlus i samarbejde med CATL om revolutionerende batteri

OnePlus er på vej med et nyt revolutionerende Glacier-batteri i kommende smartphones, der blandt andet vil forsøge levetiden markant.

OnePlus i samarbejde med CATL om revolutionerende batteri

Et spændende samarbejde mellem CATL, verdens største producent af batterier, og smartphoneproducenten OnePlus kan gå hen og blive revolutionerende for batterier i smartphones. OnePlus teaser for Glacier-batteriet, der sidder i en kommende smartphone.

Se også: De bedste priser og tilbud på OnePlus-telefoner

OnePlus teaser for Glacier-batteri

OnePlus er den eneste smartphoneproducent, der i dag lover helt op til 1.600 afladningscyklusser for batteriet med mindst 80 procent resterende kapacitet. Med et nyudviklet batteri, lavet i samarbejde med CATL, kan OnePlus overraske igen.

OnePlus teaser nu for en endnu bedre batteriteknologi, som de kalder Glacier Battery, og siger, at den er blevet udviklet sammen med verdens største batteriproducent, CATL. CATL er bedst kendt herhjemme for deres batterier til elbiler.

I dere nuværende batteri lover OnePlus op til 1.600 afladningscyklusser uden tab af mere end 80 procent kapacitet. Til sammenligning lover Apple mellem 500 og 800 afladningscyklusser. Dertil tilbyder OnePlus lynopladning i deres smartphones.

“Et højtydende batteri designet til højtydende mobiltelefoner, et gennembrud i oplevelsen af batterilevetid og begyndelsen på en ny æra”, siger OnePlus. Vi ved endnu ikke præcist hvad Glacier Battery vil byde på.

Som navnet antyder, kan det give en endnu bedre levetid ved at forblive køligt under afladning. Varme er batteriernes værste fjende.

“Superkapacitet, der fører performance-mobiltelefoner ind i en æra med superudholdenhed”, bekræfter OnePlus og tilføjer derefter, at dette er en “superteknologi, en stærk alliance med kongen af litiumbatterier CATL.”

Se også: Guide til den bedste kameramobil

OnePlus’ Smart Battery Health Algorithm er i stand til at spore det elektriske potentiale over den negative elektrode i realtid og derefter “dynamisk justere opladningsvalutaen inden for et rimeligt interval, hvilket minimerer forekomsten af dødt litium, mens den maksimale opladningsstrøm opretholdes, hvilket derfor sikrer en sundere batterilevetid og hurtigere opladningshastighed,” fortæller OnePlus.

Vi kan altså få både bedre batteri- og levetid samt hurtig opladning i det nye batteri.

Se også: Test af smartphones fra OnePlus

Glacier-batteriet i kommende OnePlus-smartphone

Det nye Glacier-batteri forventes introduceret i en kommende OnePlus Ace 3 Pro-telefon, som snart bliver annonceret. Dette er dog en kinesisk model, der i Europa vil have et andet navn. Vi kender endnu ikke til det europæiske modelnavn. OnePlus Ace 3 hedder i Europa OnePlus 12R.

Vi ved forhåbentlig mere, når OnePlus den 20. juni præsenterer Glacier-batteriet i detaljer.

Se også: Test af de nyeste mobiltelefoner