OnePlus laver dokumentarfilm om OnePlus Nord

Snart er OnePlus klar med en ny telefon-serie, som med en billigere pris bliver tilgængelig for flere. OnePlus har lavet en dokumentarfilm om hvordan OnePlus Nord blev til og her er traileren.

OnePlus laver dokumentarfilm om OnePlus Nord

Den kinesiske producent OnePlus vil inden længe være klar til, at introducere en helt ny telefon-serie. OnePlus Z, OnePlus Nord eller noget helt andet påstår rygterne navnet bliver, men hvad vi ved om den er, at den bliver en billigere model. OnePlus går nemlig tilbage til rødderne med denne nye telefon-serie, hvilket skulle betyde en lavere pris på OnePlus Nord/ OnePlus Z.

Priserne på OnePlus-telefoner er, ligesom de fleste andre producenter, steget i pris. Og det vil OnePlus angiveligt gøre noget ved med denne telefon-serie. OnePlus blev grundlagt i 2013 og var i 2014 klar med deres første mobiltelefon, OnePlus One, som vi også havde til test på Mobilsiden.dk. Dengang kostede en OnePlus under 3.000 kroner og i det prisleje kunne den kommende telefon altså også lande.

Til den nye telefon arbejder OnePlus på en dokumentarfilm, hvor de viser det hårde arbejde, som der bliver lagt i den.

Læs også: Pris og specifikationer lækket på OnePlus Z

Kun 6 måneder til at få telefonen klar

Dokumentarfilmen har premiere den 30 juni og er delt op på fire afsnit. Nu er OnePlus klar med en trailer for denne dokumentar, hvor man ser holdet bag OnePlus Nord kun havde 6 måneder til, at have en billigere OnePlus-telefon klar. Meget kortere tid end den proces normalt tager. Uddragene af interviews med holdet bag viser, at det var en stressende tid.

OnePlus Nord forventes lanceret 10. juli

6,4 tommer AMOLED-skærm med 90Hz-skærmopdatering, 5G-modem, 8-12 GB RAM, mindst 128 GB lagerplads og et 4000 mAh batteri med 30W-hurtigopladning, 48 megapixel hovedkamera, ultra vidvinkel, makrokamera og måske en dybdesensor. Til under 3.000 kroner? Det er altså rygter det meste, så tag det med et gran salt. Men det lyder spændende og vi glæder os til at høre mere om den kommende OnePlus. Den forventes lanceret den 10. juli.

Er i spændte på at se den?

Læs også: OnePlus-telefoner er de mest anbefalede i Danmark

Mere om stoffet

Der blev pustet nyt liv i tematikken. Daniel Søgaard Hald fortsatte historien. 22/6/2020 tunede vi igen ind på emnet med et indlæg omkring emnet OnePlus Nord bliver lige så billig som OnePlus One – Forstættelsen om temaet kan læses her. Aktuelt nyhedsstof om emnet kan du læse her..