Alfa Romeo Milano lanceret: Specifikationer, billeder og pris

Alfa Romeo har løftet sløret for deres første elbil: Milano. Milano er en lille sporty SUV med fokus på køreegenskaber, design og kvalitet.

Alfa Romeo Milano lanceret: Specifikationer, billeder og pris

Alfa Romeo har nu endelig også en elbil i deres sortiment. Se specifikationer, billeder og en forventet pris på Alfa Romeo Milano.

Se også: Se bedømmelser, priser og bestil prøvetur i nyeste elbiler

Specifikationer på Alfa Romeo Milano

Milano er en lille elektrisk SUV, der forventes at være en konkurrent til Volvo EX30, Renault Megane Electric, Cupra Born og andre elektriske bybiler og små familiebiler. Den er 4,1 meter lang, og dermed kortere end en Volvo EX30 (4,2 meter)

Der sidder ingen knurrende benzinmotor i Milano, men derimod en elektrisk motor, på enten 156 eller 240 hk, der driver forhjulene.

Det er Alfa Romeos mål at give klassens bedste køreegenskaber og ydeevne. Derfor har Milano hurtigere og mere direkte styretøj, sænket affjedring og kraftigere krængningsstabilisatorer for og bag og kraftigere bremser.

Se også: Nyt om kommende elbiler i 2024, 2025 og 2026

Milano er udstyret med et 54 kWh batteri, ligesom i Jeep Avenger, som forventes at give den en rækkevidde på cirka 400 kilometer.

Milano byder på fem siddepladser og et bagagerum på 400 liter.

Der sidder en 10,25 tommer digital førerskærm og en 10,25 tommer infotainmentskærm, hvor sidstnævnte har widgets, com kan tilpasses fuldt ud og trækkes og slippes.

Alfa Romeo Milano vil blive tilbudt i tre udstyrsvarianer, Techno, Premium og Sport.

Se også: Test og anmeldelser af nyeste elbiler

Billeder af Alfa Romeo Milano

Pris på Alfa Romeo Milano

Hvad bliver prisen på Alfa Romeo Milano? Der er endnu ikke oplyst en officiel pris, men Milano forventes at koste lige under 300.000 kroner.

Forudbestillinger af Milano forventes der at blive åbnet op for i starten af den kommende sommer.

Se også: De bedste elektriske bybiler og små familiebiler

Vi anbefaler:
Find den bedste forsikring til elbil
De billigste elbiler på vejene i Danmark
Ladeløsning med serviceaftale