Android Auto får tre store opgraderinger

Google har tre større opdateringer på vej til Android Auto - særligt en ny brugergrænseflade kan løfte oplevelsen i bilen.

Android Auto får tre store opgraderinger

Android Auto er ret nyttigt, når du kører bil, idet det minimerer distraktioner og gør det mere sikkert at bruge visse vigtige apps. Nu har Google tre store Android Auto opdateringer på vej.

Opdateringerne er antydet i det seneste build af Android Auto beta (via Auto Evolution), hvor en ændring af appens brugergrænseflade er den mest bemærkelsesværdige nyhed. Og da en af Androids bedste funktioner, tilpasning, også vil blive inkluderet, ser den nye version af appen ud til at byde på nogle store forbedringer hele vejen rundt.

Ny brugergrænseflade til Android Auto

Den største ændring, der kommer til Android Auto, ser ud til at være en ny brugergrænseflade, der har kodenavnet Coolwalk. Helt konkret er der tale om en knap, der er blevet placeret på Android Autos navigationslinje og som starter en bilvenlig version af Androids notifikationscenter.

Når du starter menuen, kan du se dine seneste notifikationer og en række hurtige muligheder for at håndtere dem. Der er også en ny brugerflade til musikafspilning.

Se også: Mobilabonnementer med eSIM

Nye muligheder for baggrunde

Det er allerede muligt at ændre baggrunden på Android Autos startskærm med en række muligheder indbygget i selve tjenesten. Den kommende opdatering kan dog øge antallet af tilgængelige baggrunde eller wallpapers.

Det bliver interessant at se, om man kan tilføje egne billeder som baggrund.

Se også: Hvilke biler har Android Auto?

Kom tilbage til den Android Auto du efterlod

Den sidste funktion vil give brugerne mere kontrol over, hvordan Android Auto starter, når de tænder for motoren. Lige nu starter Android Auto automatisk op, når din telefon opretter forbindelse til bilen.

Det lyder som om, at der også vil være en ny mulighed, der som standard vil være den tilstand, som Android Auto havde, da du sidst slukkede for motoren.

Se også: Nyheder om Android Auto