Cybertruck vil kunne bevæge sig som en krabbe

Elon Musk forklarer, at Cybertruck for Crab Mode - den kan altså køre både forlæns, baglæns og sidelæns - og så får den fire motorer.

Cybertruck vil kunne bevæge sig som en krabbe

Teslas CEO Elon Musk er endelig klar til at tale om Cybertruck og han skriver på Twitter, at den med vilje er gjort til en vanvittig teknologivogn.

Cybertruck kan køre som en krabbe

Nu er der så kommet lidt mere info fra Musk. Han forklarer, at Cybertruck både vil have for- og baghjulsstyring og mere interessant, så vil den også kunne køre diagonalt som en krabbe.

Interessant nok er det præcis sådan General Motors sælger sin meget hypede og direkte konkurrerende helt elektriske Hummer SUV, som er planlagt til at have sin egen “Crab Mode”.

Variant med fire motorer

“Den første produktion vil være en variant med fire motorer, med uafhængig, ultrahurtig responsmomentstyring af hvert hjul”, fortalte Musk.

Med fire uafhængige motorer vil det dyreste flagskib Cybertruck helt sikkert være et kraftværk.

Musk uddybede også, at den første tilgængelige variant af Cybertruck sandsynligvis vil rulle af pladsen i begyndelsen af næste år. De første biler skulle have været klar i år, men produktionsforsinkelser udskød de planer.

Se også: Fordele ved elbiler

Forventet pris på over en million kroner

Indtil videre har Tesla kun officielt annonceret en variant med tre motorer med en rækkevidde på over 800 kilometer, nul til 100 kilometer i timen på lynhurtige 2,9 sekunder og en startpris på 69.900 dollars. 69.900 direkte omregnet til danske kroner lyder ikke så slemt, men med dansk moms og afgift løber prisen formentlig op i over 1 million kroner.

Den billigste udgave af Cybertruck får en start pris fra 39.900 dollars. Det er muligt at forudbestille bilen allerede nu mod et gebyr på 1.000 kroner.

Se også: Nyheder om elbiler