DeLorean viser teaser for elektrisk superbil

En elektrisk DeLorean-superbil lanceres senere i år, hvor den vil byde på et anderledes design end 1980'ernes legendariske sportscoupé.

DeLorean viser teaser for elektrisk superbil

Senere i år vil DeLorean lancere en ny og topmoderne elbil, der ikke vil have meget tilfælles med den legendariske bil, som vi alle husker fra “Tilbage til Fremtiden”-trilogien.

Delorean EVolved, som konceptbilen angiveligt vil blive døbt, lanceres senere i år – og der er store forventninger til superbilen. Der er endnu ikke mange detaljer om den kommende Delorean-elbil, i hvert fald ikke når det gælder ydeevne, rækkevidde, opladning og den slags. Designet får vi derimod nu et lidt bedre indtryk af, hvor Delorean har delt et billede af baglygterne samt en lille animationsfilm, der viser bilens mågevingedøre, som den ikoniske DMC-12 også var kendt for.

Se også: Nye elbiler, der kommer i 2022

En aerodynamisk elektrisk superbil

Det første detaljerede billede viser en bagende, der er designet med fokus på aerodynamisk effektivitet. Ud over dette har DeLorean Motor Company ikke givet flere oplysninger om designet af sin første model, siden de fik rettighederne til DeLorean-mærket i 1995 – lige bortset fra at den vil få mågevingedøre og et lysende, V-formet logo på fronten.

Vil den elektriske Delorean kunne rejse i tiden? Det må tiden vise…

DeLorean
DeLorean DMC-12 og konceptbillede af den nye. Kilde: Angel Guerra

Lancering af elektrisk Delorean

Den nye elektriske Delorean vil blive lanceret den 18. august ved Pebble Beach i Californien.

Se også: Lotus Eletre – en højtydende elektrisk SUV