Fisker lancerer Ronin og Alaska – og de kan reserveres nu

Fisker lancerer de to nye elbiler Alaska og Ronin, som allerede nu kan forudbestilles. Et bedre indtryk af den lille Pear var også på programmet.

Fisker lancerer Ronin og Alaska – og de kan reserveres nu

Fisker, der så småt har fået gang leveringerne af deres første elbil Ocean, har netop fremvist fire kommende elbiler: Pear, Ronin, Alaska og Force E.

Se også: Sammenlign ladeløsninger til elbiler

Fisker Ronin er en elektrisk cabriolet GT-sportsvogn

Henrik Fisker afslørede på gårsdagens Product Vision Day elbilen Ronin, der er en voldsom sag. Ronin er en elektrisk cabriolet GT-sportsvogn med et aggressivt design.

Ronin udstyres et celle-til-chassis-batteri, der eliminerer pakker og moduler. Den forventes at få en rækkevidde på næsten 1.000 kilometer.

Den firehjulstrukne Ronin vil have tre elektriske motorer og levere en ydelse på over 1.000 hestekræfter med en 0-100 km/t tid på kun 2 sekunder.

Pris på Fisker Ronin

Prisen på en Fisker Ronin er 385.000 dollars, hvilket direkte omregnet er 2,6 mio. kroner. Ronin forventes at blive lanceret i slutningen af 2025.

Fisker Alaska er en pickup truck med sporty design

Fisker løftede ved eventet også sløret for Alaska, der er en pickup truck med et spændende design. Fisker påstår, at den vil være verdens mest bæredygtige pickup truck.

Alaska vil blive bygget på samme platform som Ocean – blot i en længere variant.

Den forventede rækkevidde er mellem 370 og 550 kilometer, og den vil sandsynligvis bruge samme batteri og dele andre dele med Ocean.

Prisen på en Fisker Ronin er 45.400 dollars, hvilket direkte omregnet er lige over 300.000 kroner.

Se også: Alle elbiler fra Fisker

Fisker Ronin og Alaska kan reserveres nu

I samme omgang gjorde Fisker klar til, at interesserede allerede efter eventet kunne forudbestille de to nye elbiler, Ronin og Alaska.

En forudbestilling af Fisker Alaska koster 250 dollars, mens reservering af Ronin koster 2.000 dollars.

Lidt tættere på den lille Fisker Pear

Ved præsentationen viste Fisker også Pear frem, der bliver deres mindste og billigste bil frem, der er en elektrisk bybil.

Den vil byde på en unik kombination af et kompakt ydre perfekt til byen, en rummelig kabine til 5 personer samt bedre bæredygtighed.

Pear, der står for Personal Electric Automotive Revolution, forventes at have en rækkevidde på omkring 480 kilometer.

Ifølge tidligere udmeldinger forventes Pear at koste fra 29.000 dollars, altså omkring 190.000 kroner (inden skatter og afgifter).

Læs mere om Fisker Pear her.

Se også: Få det bedste tilbud på elbilforsikring hos If