Galaxy: Nyt luksus elbilmærke på vej

Fra virksomheden bag Volvo, Polestar, Lotus, Zeekr og andre bilproducenter afsløres snart et nyt luksus elbilmærke: Geely Galaxy.

Galaxy: Nyt luksus elbilmærke på vej

Nej, det er ikke Samsung, der har kastet sig over elbiler, men derimod den store virksomhed Geely, der snart præsenterer et nyt elbilmærke. Geely Galaxy er navnet, og de går målrettet efter markedet for luksuriøse mellemstore biler.

Se også: Nyheder om elbiler

Luksus-elbiler med lang rækkevidde

Der er fokus på design, kvalitet og effektivitet, når Geely løfter sløret for sit helt nye elbilmærke om tre dage. Det er nemlig den 23. februar, at Geely vil fortælle mere om elbilmærket Galaxy.

Har du ikke hørt om Geely før, så kender du helt sikkert til nogle af de elbilmærker, som Geely ejer: Volvo, Polestar, Lotus, Smart – og en masse andre. Geely er altså ikke hvem som helst, når det kommer til elbiler.

Det nye mærke vil blive dybt Geely Yinhe, der kan oversættes til Geely Galaxy. Galaxy-elbiler bliver premium mellemstore elbiler, der skal konkurrere med stærke spillere som BMWs 5-serie og Mercedes-Benz E-klassen.

Geely har allerede indledt en markedsføringskampagne til lanceringsbegivenheden, som finder sted på torsdag. De første teaser-billeder er blevet offentliggjort af den elektriske bil.

Der er fokus på aerodynamik og effektivitet, og dermed en lang rækkevidde. Geely lover, at bilen vil have “ekstremt lav luftmodstand”. Bilen på billederne er i hvert fald stor og sidder virkelig lavt til jorden. Den har en attraktiv silhuet med passagerkabinen flyttet bagud, hvilket giver den et klassisk look.

Geely Galaxy
Geely Galaxy

Om der på nuværende tidspunkt er tale om en prototype eller en færdig elbil er uvidst. Der er allerede en masse interessante detaljer på de få billeder, som virksomheden har frigivet, med en klar vægt på aerodynamik. De bageste passagerdøre åbner bagudvendt, hvilket sandsynligvis ikke kommer til at gøre sig gældende i produktionsbilen – medmindre Geely vil sikre sig, at det nye mærke har et signaturtræk.

Geelys portefølje af bilmærker vokser støt og det bliver spændende at se, hvordan det nye elbilmærke skal skille sig ud fra mængden. Vi følger selvfølgelig med i lanceringen på torsdag, hvorefter vi vil levere alle nyhederne direkte til jer.

Se også: Fordele ved en elbilforsikring