Hyundai Inster: Rummelig elektrisk bybil til 175.000 kr.

Hyundai er klar med billeder og specifikationer på den kommende elbil Inster, der har kurs mod Danmark. Hyundai Inster forventes at koste fra 175.000 kr.

Hyundai Inster: Rummelig elektrisk bybil til 175.000 kr.

En rummelig og billig elbil i god kvalitet med flotte specifikationer? Så ligner den kommende Hyundai Inster et rigtig godt bud. Hyundai Inster er netop lanceret.

Se også: Alle elbilproducenter og deres elbiler i Danmark

En elbil til Hr. og fru Danmark

Hyundai har nu præsenteret deres næste elbil Inster, som de allerede har afsløret kommer til Danmark. Hyundai Inster er en kompakt, men rummelig elektrisk bybil med et SUV-design, der nok skal friste mange danskere med en skarp pris.

Med en længde på 3,83 meter og en bredde på 1,61 meter konkurrerer Inster med de mindste elbiler som Dacia Spring og Citroën ë-c3.

Officielt beskriver Hyundai Inster som en “subkompakt bybil i A-segmentet”, og dem, der kender til det koreanske hjemmemarked, vil måske genkende designet som en videreudvikling af den benzindrevne Hyundai Casper.

Se også: Seneste nyt om elbiler, der kommer i 2024, 2025 og 2026

Insters elektriske drivlinje betyder, at den har en lidt længere karrosseri og akselafstand end Casper, og der er et 42 kWh-batteri som standard eller et 49 kWh-batteri i Long-Range-varianten.

Inster drives af en enkelt elektrisk motor med 96 hk i basismodellen og 113 hk i Long-Range-udgaven, kan den køre op til 355 kilometer på en enkelt opladning, hvis du vælger det store batteri. Basismodellen har en rækkevidde på 300 km.

Lynopladning vil toppe ved 120 kW, hvilket betyder, at du vil kunne lade op fra 10 til 80 procent på omkring 30 minutter. Der vil også være standard 11kW AC-opladning.

Se også: Specifikationer, billeder og pris på Hyundai Inster

Lille elbil, men stadig rummelig

Hyundai Inster vil være en af de mindste elbiler på det danske marked – og en af de billigste. Det betyder dog ikke, at der er tale om en bil af dårlig kvalitet. Inster har et nydeligt interiør med en stor 10,25 tommer infotainmentskærm og digitalt førerdisplay.

I forhold til mange dyrere elbiler har Inster en stor fordel: Fysiske knapper. Der sidder nemlig praktiske trykknapper i cockpittet til de mest vigtige funktioner.

Der er også forsæder, der kan lægges helt ned. Og du vil også kunne hive strøm fra dens batteri til et køleskab. Så faktisk kan du godt tage på camping i den lille elbil fra Hyundai.

Infotainmentsystemet ligner en skrabet udgave af det, man finder i en EV6 eller EV9, men her er helt sikkert både Android Auto og Apple CarPlay.

Kabinen byder også på ambientbelysning, 280 liter bagageplads (kan udvides til 351 liter) og her er også masser af sikkerhedsfunktioner indbygget.

Se også: Alle elbiler i Danmark fra Hyundai

Billeder af Hyundai Inster

Se også: De billigste elbiler i Danmark

Pris på Hyundai Inster

Der er endnu ikke en officiel pris på Hyundai Inster. Vi forventer dog, at den vil koste cirka 175.000 kr., hvor den vil være et attraktivt alternativ til Citroën ë-c3 og kommende små elbiler fra kinesiske producenter.

Hyundai Inster kommer til Danmark, men der er endnu ikke et tidspunkt.

Vi anbefaler:
Derfor skal du lease en elbil i stedet for at købe den
Ladeløsning med serviceaftale