Nu kan du forudbestille Hyundai Ioniq 6 – se priser

Hyundai melder klar til at tage imod forudbestillinger af deres nye elektrisk sedan Ioniq 6. Se priser og informationer om de tre varianter.

Nu kan du forudbestille Hyundai Ioniq 6 – se priser

Ventetiden har været længere end forventet, men nu er Hyundai endelig klar til at tage imod bestillinger på Ioniq 6. De danske priser på Hyundai Ioniq 6 starter ved 374.995 kroner.

Se også: Hyundai IONIQ 6: Her er alle specifikationer

Hyundai Ioniq 6 klar til bestilling

Har du gået og drømt om den nye Ioniq 6, har du nu mulighed for at blive en af de første til at eje den. Hyundai har i dag åbnet op for, at man kan forudbestille den elektriske sedan.

Den strømlinede elektriske sedan fås med en rækkevidde op til 614 kilometer, lynhurtig DC-opladning med en ladeeffekt op til 239 kW, rummeligt moderne interiør, fornuftig plads i bagagerummet og masser af udstyr.

Hyundai Ioniq 6 kommer i tre udstyrsvarianter, hvor man kan vælge mellem to batteristørrelser: 53 og 77,4 kWh. Der er Hyundai Ioniq 6 i udstyrsvarianterne Essential, Advanced og Ultimate. Førstenævnte er basismodellen med standardudstyr. I Advanced får man ekstraudstyr som LED-matrix forlygter, Head-up display og automatisk nødbremse. I Ultimate er der 360 graders kamera, automatisk parkeringsassistent med fjernbetjening og mere. Læs mere om udstyret i varianterne her.

Hyundai Ioniq 6 Essential koster fra 374.995 kroner med det lille 53 kWh batteri og en rækkevidde på op til 429 kilometer. Denne variant har 151 hestekræfter. For 25.000 kroner ekstra kan man opgradere batteriet til 77,4 kWh, som øger rækkevidden til 614 kilometer, og ydeevnen til 229 hestekræfter.

Se alle danske priser på Hyundai Ioniq 6

Ioniq 6 kan konfigureres på Hyundais hjemmeside.

Se også: Få styr på forsikring af elbil

Ekstraudstyr til Hyundai Ioniq 6

Ved forudbestilling af Ioniq 6 kan man vælge ekstraudstyr som digitale sidespejle, soltag, 20 tommer alufælge (kun til modeller med stort batteri), sort eller lyst interiør, V2L-adapter og meget andet.

De første bestillinger af Hyundai Ioniq 6 forventes leveret senere i år.

Se også: Bestil prøvetur i en elbil