Ny Kia EV6: Længere rækkevidde og nyt design

Den helt nye Kia EV6 får forbedret rækkevidde, nyt design og opgraderet interiør. Se billeder af ny Kia EV6 og læs om nyhederne i den.

Ny Kia EV6: Længere rækkevidde og nyt design

Den nye Kia EV6 har fået større batteri, forbedringer i kabinen og et pænere design. Se billeder, specifikationer og forventet pris på ny Kia EV6.

Se også: Alle elbiler fra Kia i Danmark

Ny Kia EV6 kører op til 582 km

Med et igangværende lagersalg på den nuværende EV6 viste vi, at der var noget nyt på vej fra Kia. Nu har de endelig løftet sløret for den nye 2025-udgave af EV6.

Den nye Kia EV6 har fået flere opgraderinger. Først og fremmest har Kia givet den et større batteri, som giver den længere rækkevidde.

Batteriet i EV6 er vokset fra 77,4 kWh til 84 kWh, identisk til den nye Hyundai IONIQ 5. Det betyder, at rækkevidden går fra 528 km til 582 km.

Kia har også opgraderet den nye EV6 med ny affjedring, som forbedrer stabiliteten og køreoplevelsen.

Derudover er specifikationerne de samme som i den nuværende model. Her kan fremhæves lynhurtig opladning fra 10-80 procent på 18 minutter, baghjul- eller firehjulstræk med op til 325 hk. En ny EV6 GT med 577 hk lanceres i starten af 2025.

Se også: De absolut billigste elbiler på de danske veje

Nyt design til Kia EV6

Kia har også opdateret designet på den nye Kia EV6, både udvendigt og invendigt.

Den største ændring foran er de nye forlygter. De minder meget om dem, man finder på Kia EV5-konceptet, og som sådan er de meget mere kantede end før. En ændret nedre kofanger har også et lidt anderledes ventilationsdesign. Dette, kombineret med en række nye design af alufælge, er omtrent det fulde omfang af ændringerne.

Den svungne sideprofil er identisk med den tidligere, og det samme er den massive baglygte og den sporty tagspoiler.

Interiøret er blevet moderniseret med ekstra ambientbelysning, et redesignet rat og en opdateret trådløs opladning til mobiltelefon.

Den nye Kia EV6 understøtter nu over-the-air-opdateringer til øvrige komponenter af bilen ud over navigationskortet.

Se også: Se hvilke elbiler der er Bedst i Test

Hvad koster den nye Kia EV6?

Kia har endnu ikke oplyst danske priser på den nye Kia EV6, men vi forventer samme pris som nu. Det betyder, at Kia EV6 sandsynligvis vil koste fra 379.900 kr. for Long Range baghjulstræk.

Privatleasing af Kia EV6 starter ved 4.745 kr. per måned.

Se også: Priser, leasing og specifikationer på Kia EV6

Billeder af Kia EV6 (2025)