Nu kan du hoppe på TikTok i din nye Mercedes

Mercedes-Benz har fremvist cockpittet i den nye E-klasse, der byder på et forbedret infotainmentsystem med flere apps - heriblandt TikTok.

Nu kan du hoppe på TikTok i din nye Mercedes

Mercedes-Benz har løftet sløret for det opdaterede interiør og cockpit i den nye E-klasse. Blandt nyhederne er et selfiekamera, TikTok, andre apps og en superskærm.

Den nye Mercedes E-klasse introduceres i år (går under modelår 2024) med en Superscreen, der minder om Hyperscreen fra S- og EQS-klassen. Er det store touchskærme og tjenester man er til, ser den nye E-klasse altså ud til at blive en fremragende valg.

Se også: Mercedes EQS er første godkendte selvkørende niveau 3-bil i Europa

Et og smartere og brugervenligt infotainmentsystem

E-klassens cockpit bliver udstyret med et kamera, der både kan tage selfies og optage video. Det kan bruges til privat brug, men kan også anvendes til videoopkald via Webex og Zoom. Der er ikke tale om apps der spejles fra Android Auto eller Apple CarPlay, men apps lavet til Mercedes’  infotainmentsystem.

Der kommer også andre apps til E-klassen, der kommer med et opgraderet infotainmentsystem med en ny appbutik. Heri vil udvalget af apps løbende blive større, og der er allerede lovet apps som den ekstremt populære TikTok. Også Angry Birds-spillet og Vivaldi-browser vil være tilgængelig i E-klassen.

Se også: Bliv klogere på om du bør købe eller privatlease elbil

Streaming på farten

Også underholdningsportalen ZYNC er en mulighed. Den store skærm i midten eller og passagerskærmen kan anvendes til videostreaming, on-demand indhold, interaktive oplevelser, lokale videoprogrammer, sport, nyheder og meget mere. Mere end 30 streamingtjenester fra kendte globale, regionale og lokale partnere er allerede tilgængelige, mens yderligere partnere og kanaler løbende integreres.

Udover alle disse nye funktioner, apps og tjenester har infotainmentsystemet også fået nyt look. Det er tydeligt, at Mercedes har ladet sig inspirere af smartphone og tablets i forsøget at gøre det mere velkendt og simpelt for brugerne.

Den nye E-klasse vil også byde på det eksklusive Burmester 4D-surroundlydsystem med 17 højttalere og Dolby Atmos, 5G-forbindelse, ny ambientbelysning i kabinen og meget andet.

Se også: Få styr på forsikring af elbil

Ny Mercedes-Benz E-klasse kommer til sommer

Lanceringen af den nye Mercedes-Benz E-Klasse starter med sedan-modellen. De første modeller forventes at ankomme til europæiske forhandlere i sommeren 2023.

Se også: Nyheder om elbiler