Snart kan man både leje og købe en NIO-elbil

NIO har lyttet til brugerne og vil derfor også tilbyde køb af deres elbiler. I næste måned vil NIO være klar med danske priser på EL7, ET7 og ET5.

Snart kan man både leje og købe en NIO-elbil

NIO fik gang i internetforummer og kommentarfelter, da de fortalte, at man ikke ville kunne købe en NIO-elbil, men udelukkende leje. NIO har dog lyttet og skiftet mening, og nu vil man også snart kunne købe en ET7, ET5 eller EL7.

Se også: Disse tre NIO-elbiler kommer først til Danmark

Danske priser på NIO-elbiler kommer snart

NIO overraskede de fleste af os, da de til den europæiske lancering i Berlin tidligere på måneden fortalte, at man ikke ville kunne købe deres elbiler. I stedet ville det kun blive muligt at leje deres elbiler.

Efter NIO Berlin-arrangementet modtog virksomheden feedback fra brugerne i Tyskland, Holland, Sverige og Danmark, hvoraf mange ønskede at købe NIO-biler, oplyster NIO.

NIO har lyttet til brugerne og vil derfor gøre det muligt også, at købe og eje en NIO-elbil. Danske købspriser på NIO EL7, ET7 og ET5 er på vej.

“Hos NIO tror vi på styrken af fællesskab og konstant udveksling. Vi værdsætter alle meninger og idéer. Som brugervirksomhed ønsker vi at vokse og dele glæde sammen. William, vores grundlægger og administrerende direktør, har allerede delt, at vi vil tilbyde vores modeller til køb,” fortæller NIO.

Købsmuligheden for NIO ET7, EL7 og ET5 til europæiske forbrugere begynder den 21. november 2022, annoncerede NIO gennem den europæiske version af deres app.

Læs også: NIO vil sælge elbiler på abonnement – se de danske priser

Leveringer begynder næste år

NIO har allerede åbnet op for deres abonnementstjeneste her i Danmark, hvor de første biler vil være klar sidst i november. Priserne for leje at en NIO-elbil starter ved 11.799 kroner per måned og slutter ved over 15.000 kroner per måned.

Hvad købsprisen på en NIO ET7, EL7 og ET5 bliver i Danmark vides ikke endnu, men priser forventes klar den 21. november. Leveringer af de første købte NIO-elbiler vil begynde i starten af 2023.

Se også: Nyheder om elbiler