Nissan Ariya i stort prisfald – se ny dansk pris

Efter prisstigninger i løbet 2022 har Nissan igen sat prisen ned på Ariya. Se de nye lavere priser og kortere leveringstider på Nissan Ariya.

Nissan Ariya i stort prisfald – se ny dansk pris

Der er gode nyheder til dem, der er interesserede i en Nissan Ariya. Ariya er blevet en hel del billigere og lettere at få fingrene i. Se den nye pris på Nissan Ariya og hvornår den kan leveres fra.

Se også: Nyheder om elbiler

Ny lavere pris på Nissan Ariya

Der gode nyheder til dig, der er lidt forelsket i en Ariya, for Nissan kan nu sætte prisen ned igen. Ifølge Nissan bliver Ariya nu op til 35.360 kroner billigere.

Det betyder, at den danske pris på Nissan Ariya nu starter ved 379.900 kroner. Dette er for varianten med 63 kWh batteri, der før kostede 402.000 kroner.

Læs også: Test af Nissan Ariya

Skal man have modellen med det større 87 kWh starter prisen ved 424.900 kroner, som før kostede 447.000 kroner.

Topmodellen af Ariya med firehjulstræk og 87 kWh batteri starter ved 447.900 kroner. Denne variant var tidligere oppe at koste fra 480.064 kroner.

Den største besparelse på Nissan Ariya finder man på topmodellen i Evolve-udstyrspakken, der tidligere kostede 534.464 kroner. Denne model er nu 35.360 kroner billigere.

Standardbatteriet på 63 kWh giver en rækkevidde på op til 403 kilometer. Med batteriet på 87 kWh har Ariya en rækkevidde på op 533 km (WLTP).

Se også: Tjek forsikringer til elbiler hos If

Nissan Ariya har været endnu billigere

På trods af de nye lavere priser på Nissan Ariya skal dog ikke glemme, at den faktisk har været endnu billigere. Da den først blev annonceret i april 2022 kostede Ariya fra 366.900 kroner.

Vi er snart klar med vores test af Nissan Ariya her på mobilsiden.

Samme høje udstyrsniveau i Nissan Ariya

Nissan går ikke på kompromis med udstyret, for at opnå den lavere pris på Ariya. I basismodellen (Advance) kommer den med blandt andet med alt sikkerhedsudstyr, to 12,3” digitale skærme, 360 grader kamera rundt om bilen, nøglefri betjening, adaptiv fartpilot (ICC) og Intelligent vognbane-assistent (LKA), opvarmet forrude, trådløs oplader til smartphone, elektrisk og håndfri åbning af bagklap, trådløs Apple CarPlay og Android Auto, navigation og intelligent ruteplanlægger, der fortæller hvor, hvornår og hvor lang tid, du skal oplade for at nå en given destination.

Opgraderer man til Evolve-modellen får man heri ting som elbetjent glastag, elektrisk midterkonsol, head-up display, intelligent fjernlys, automatisk parkering, ventilerede forsæder, opvarmede bagsæder, bakspejl med kamera, BOSE audiosystem med 10 højtalere, memory funktion i nøglen og mere.

Se også: Sammenlign priser og bedømmelser på elbiler