Nu koster Nissan Ariya det samme som Tesla Model 3

Nissan har endnu en gang sat prisen ned på elbilen Ariya, som nu starter ved samme pris som Tesla Model 3. Se de nye priser her.

Nu koster Nissan Ariya det samme som Tesla Model 3

Nissan har igen justeret prisen på Nissan Ariya, og den er derfor nu endnu mere konkurrencedygtig på det danske elbilmarked. Her giver vi et overblik over de nye priser på Nissan Ariya.

Se også: Guide til bedste og billigste ladeløsning til elbil

Nissan Ariya koster nu fra 329.990 kroner

Det er svært ikke at tro, at Nissan har kigget ind hos konkurrenten Tesla, da den nye pris skulle findes. Nissan Ariya har nu præcis samme startpris som en Tesla Model 3.

Det er basismodellerne med baghjulstræk, der i denne omgang bliver sat ned i pris – faktisk med helt op til 30.000 kroner.

Da Nissan lancerede Ariya kostede den fra 366.900 kroner, men det gjorde den ikke længe. Faktisk var den helt oppe at ramme 402.000 kroner, før den i marts i år faldt til 379.900 kroner.

I marts lancerede Nissan en ny basismodel af Ariya, Engage, der fik startprisen presset ned på 359.900 kroner.

Det store batteri giver op til 533 km rækkevidde

Og nu er vi der altså endnu en gang, hvor prisen er faldet yderligere. Det er modellerne med baghjulstræk, der tager det nye prisdyk. Nu koster Nissan Ariya Engage nemlig fra 329.900 kroner.

Vil man have den billigste Ariya med det store batteri starter prisen ved 374.900 kroner.

Standardbatteriet på 63 kWh har en rækkevidde på op til 403 km. Batteriet med 87 kWh har en rækkevidde på op 533 km (WLTP).

Læs også: Test af Nissan Ariya

Skarpere priser på privatleasing af Nissan Ariya

I samme omgang har Nissan lavet om på privatleasing af Ariya. Tidligere skulle man betale knap 9.995 kroner i udbetaling ved leasing af en Ariya, som nu er sløjfet.

Nu betaler man 0 kroner i udbetaling samt den samme månedlige pris som tidligere, nemlig 4.795 kroner.

Er du i tvivl om du skal privatlease eller købe elbil, så læs vores guide her.

Se også: Alle elbiler fra Nissan