Billig version af Polestar 2 har rækkevidde på 435 kilometer

Den billigere version af Polestar 2 med en enkelt motor har en rækkevidde på 435 kilometer på en opladning.

Billig version af Polestar 2 har rækkevidde på 435 kilometer

Som en del af sin nyligt annoncerede 2022-linjeup introducerede Volvo-datterselskabet Polestar en ny enkeltmotorvariant af sin elektriske Polestar 2-sedan. Hvis du ventede på et estimat af, hvor langt den kan køre på en opladning, så skal du ikke vente længere. Du kan forvente at få omkring 435 kilometers rækkevidde på en enkelt opladning fra bilens 75 kWh-batteri, meddelte Polestar onsdag.

Det sætter modellen i selskab med køretøjer som Volkswagen ID.4 og Model 3. Med entry-level-modellerne af disse to biler kan du forvente henholdsvis cirka 400 kilomenter og 425 kilometers rækkevidde.

Se også: Test af Polestar 2

Opdatering til alle Polestar 2 biler

Bilproducenten meddelte også, at den udruller en opdatering over-the-air til alle Polestar 2-biler. Den nye software giver dig mulighed for at planlægge, hvornår du vil have din bil til at oplade, så du kan drage fordel af priser uden for spidsbelastningsperioder. Særligt i disse tider med historisk høje elpriser kan det være en rigtig god mulighed.

Opdateringen indeholder også forbedringer til bilens førerassistentsystemer. I de kommende måneder planlægger Polestar at frigive en softwareopgradering, der vil give ejere af Polestar 2 med dobbeltmotor mulighed for at låse op for yderligere drejningsmoment og hestekræfter fra deres bil mod et gebyr.

Se også: Nyheder om elbiler