Polestar 2 bliver nu billigere, flottere og mere bæredygtig

Nu er en opdateret Polestar 2 blevet tilgængelig i Danmark. Med den kommer en billigere startpris, bedre rækkevidde, mere bæredygtighed og andet nyt.

Polestar 2 bliver nu billigere, flottere og mere bæredygtig

Har du fulgt med her på mobilsiden har du kunnet læse, at opdateringer var på vej til elbilen Polestar 2. Her var nyheder nye valgmuligheder for fælge, interiør og nye lakfarver, men der gemmer sig meget mere end det. Polestar har netop åbnet op for bestilling af den opdaterede 2’er i Danmark, som kommer med mere bæredygtighed, billigere pris og ny batteriteknologi, som giver bedre rækkevidde.

Læs også: Test af Polestar 2

En billigere og bedre Polestar 2

Nu bliver det endelig muligt at bygge den billigste Polestar 2, som kommer med store forbedringer. Polestar 2 med standard range og single motor udstyret med et nyt batteri på 69 kWh, der introducerer en ny ny batterikemi. Med dette nye batteri er der gode forbedringer til Polestar 2-varianten med den laveste pris. Opladningshastigheden er forøget fra 125 til 130 kW, ydeevnen er gået op fra 165 til 170 kW og rækkevidden forbedret fra 440 til 474 kilometer.

Polestar 2 koster nu fra

Den billigste Polestar 2 koster fra 365.000 kroner og kan bygges med forskelligt interiør, udstyr, farver og fælge på Polestars hjemmeside. De første forventes leveret til september.

Nye valgmulighed for alle Polestar 2

Det er klart den billigste Polestar 2, der får de største opgraderinger. Men det betyder ikke, at der ikke også er nyt til de to andre modeller: Long range single motor og long range dual motor. Blandt nyhederne er Jupiter og Space, der skiftes ud med Void og Moon.

I interiøret er Ventilated Nappa leather Barley er skiftet ud med en Zinc-udgave, der er grålig og lysere – og kræver Plus-pakken til 40.000 kroner.

Derudover er der nye fælge, nemlig 20 tommer 5-V Spoke Black Silver Alloy til en pris på 8.000 kroner.

Der er også andre generelle forbedringer til den nye P2, der får forbedret varmepumpe og performance opdateringen der giver bedre ydelse er inkluderet i Performance-pakken.

Polestar 2
Polestar 2 i farven Space med de nye fælge.

En mere bæredygtig Polestar 2

Polestar har sat som mål at kunne fremstille en klimaneutral kommerciel bil i 2030, men inden vi når dertil, bliver der skruet op for bæredygtigheden i nuværende biler – og kommende.

Den større bæredygtighed skal findes i blandt andet aluminiummet i hjulene, som er erstattet med et mere kulstoffattigt aluminium, der er produceret ved hjælp af vedvarende energi. Desuden indeholder den aluminiumsbakke, der bærer batterihuset, kun aluminium fra smelterier, der bruger vedvarende energi. Tilsammen vil disse foranstaltninger resultere i en samlet CO2e-reduktion pr. bil på 1.350 kg.

På samme måde er Polestars strategi med hensyn til interiørmaterialer at øge brugen af vedvarende, genanvendelige og genanvendte materialer, og nu fås der i Polestar 2 et forbedret valgfrit Nappalæderbetræk med større bæredygtighed takket være en ny leverandør.

Se også: Nyheder om elbiler