Porsche-ekspert skifter til Apple og puster liv til elbil-rygter

Apple ansætter Porsches Vice President for ramme-udvikling, mens rygterne om 'Project Titan'-elbilen tager til.

Porsche-ekspert skifter til Apple og puster liv til elbil-rygter

Det ambitiøse projekt om at Apple-teknologi skal rulle rundt på landevejene lever stadig. Og specielt i disse dage dukker der den ene nyhed op efter den anden. Det meste er rygter, men denne her er officiel. Nu rapporterer Insider Deutschland nemlig, at den californiske tech-virksomhed har ansat en fremtrædende medarbejder fra Porsche – nemlig deres vicepræsident for ramme-udvikling, Dr. Manfred Harrer.

Hvis der var tvivl om, at Apple har til hensigt at gøre Project Titan-ambitionerne til virkelighed, bør ansættelsen af den højtstående Porsche-VP, der er ansvarlig for karosseriets udvikling, vække opmærksomhed. Dr. Harrer har mere end ti års erfaring hos Porsche og tilføjede senest Cayenne-serien til sin liste over meritter hos virksomheden.

Læs også: Hyundai-chefer uenige om involvering i Apples bilprojekt

Ingen kommentarer fra Apple eller Dr. Harrer

Ifølge Insider Deutschland har Porsche, Apple og Dr. Harrer indtil videre valgt ikke at kommentere på ansættelsen.

Tidligere på måneden lød det fra Hyundai, at de var i tidlige drøftelser med Apple om produktionen af bilen, og det lyder, at de to virksomheder prøver på at nå til enighed om en aftale inden marts, med et mål om produktion af køretøjer inden 2024. Apples elbil skal angiveligt produceres af Kia på amerikansk jord.

Læs også: Rygter om en Apple/Hyundai-elbil bakkes op af analytiker

Opfølgning på sagen

Tiden står ikke stille og det gør emnet heller ikke. Her får du den efterfølgende udvikling om temaet. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. Allerede d. 3/2/2021 gik redaktionen videre med en nyhedsartikel med fokus på Rygter om en Apple/Hyundai-elbil bakkes op af analytikerKlik her for at åbne artiklen.. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.