Porsche opdaterer software og hardware til Taycan

Porsche sender opdateringer ud til Taycan med forbedringer af infotainmentsystemet og opladestationer kan filtreres efter output i navigationssystemet

Porsche opdaterer software og hardware til Taycan

Porsche Taycan kom først ud i 2020 og blev hurtigt virksomhedens bedst sælgende bil – det er dog også Porsches eneste elbil. De er i gang med den helt elektriske Macan, men i mellemtiden får Taycan sine første store softwareopgraderinger.

Opdateringerne vil gælde for biler, der allerede er på markedet og de kan deles op i tre afdelinger: infotainment, drivlinje og termisk styring.

Store forbedringer til infotainment systemet

Ifølge Porsche vil opdateringer til PCM og Porsche Connect omfatte en mere farverig skærm, revideret brugergrænseflade og forbedret HUD.

Der kommer også Spotify-integration, trådløs Android Auto og opladestationer kan filtreres efter output i navigationssystemet.

Mere effektiv kørsel

Når det gælder opdateringerne af drivlinjen kan vi nævne ting som at forreste motor vil blive deaktiveret i “normal” og “range”-kørselstilstandene for at øge drivlinens effektivitet og reducere modstanden.

Rekuperationsindstillingen vil fremover forblive aktiveret, når der skiftes mellem køretilstande og AWD-indikatoren på instrumentbrættet vil vise energistrømmen.

De sidste opdateringer vil blive anvendt på den termiske styring og vil fremskynde batteriets forkonditionering og øge batteriets temperatur for at give bedre opladningsevne.

Alle ovenstående opdateringer kommer til 2023-modellerne og vil også blive rullet ud til 2020-, 2021- og 2022-biler.

Se også: Guide til de bedste elbiler

Nye fælge og panoramaglastag

De hardwareændringer, der kommer til Tycan, omfatter nye 19″ Aero-fælge, der vil blive poleret og malet og vil blive kaldt S Aero-fælge.

Variabel lysstyring vil være standard med et panoramaglastag, og der vil være mulighed for at forudinstallere ledningsnet til Porsche Daschcam både foran og bag på.

Se også: Videotest af elbiler

Porsche udvider sin flådestyring

Porsches elektriske flåde kommer til at vokse i de kommende år, udover den nye Macan, som vi nu hører, kan blive forsinket til 2024, er der rygter om elektriske 911, der overvejes.

Der er også en helt ny SUV på tegnebrættet, som bliver større end Cayenne, og Boxter.