Sådan kan Tesla Cyberbike se ud ifølge kunstig intelligens

Tesla har biler og lastbiler på vejene i dag – her er et bud på, hvordan en Tesla Cyberbike ville se ud, hvis kunstig intelligens skulle designe den.

Sådan kan Tesla Cyberbike se ud ifølge kunstig intelligens

Hvis Tesla skulle komme med en cykel, hvordan vil den så se ud? Det er der nogen, der har fået den kunstige intelligens Midjourney til at give et bud på en Tesla Cyberbike. Midjourney er en tekst-til-billede AI, der ved at blive fodret med tekst kan give sit bud på, hvordan noget kan se ud.

Den kunstige intelligens blev fodret med beskrivelse baseret ret meget på Teslas cybertruck, men altså med en elcykel i tankerne.

Se også: Hvor langt er selvkørende teknologier?

Design på kant med lovgivningen

Det er interessant, at ingen af forlygterne ser ens ud og nogle af dækkene virker også ret kantede og der er sikkert noget i lovgivningen, der ikke vil tillade denne CyberBike at rulle ud på vejene – men sej ser den i hvert fald ud.

Den ligner et bud på en såkaldt supercykel fremfor en almindelig elcykel. De tykke dæk forstærker også denne idé, selv om nogle koncepter gør dækkene lige så kantede og skarpe som selve Cyberbike-karmen.

Der er intet udstødningsrør på cyklen, men et par af de billeder, som AI’en genererede ser faktisk ud til at have en brændstofdrevet motor – der kunne reelt lige så godt være tale om en motorcykel.

Se også: Test af elbiler

Mere traditionelt instrumentbræt

AI’en foretrækker noget mere traditionelt og cirkulært, når det gælder instrumentbræt, selv om en massiv touchscreen-skærm ser ud til at være mere af en standard i Tesla-biler.

Dette instrumentbræt, der vises på billedet til højre herover, er også helt digitalt, selv om tallene og bogstaverne er sludder

 

Mere om stoffet

Få den kronologiske fortsættelse af sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om temaet. Steen Jørgensen holdt fast i sin interesse i tematikken. Allerede d. 1/12/2022 fulgte vi historien op med sagen De største trusler mod cybersikkerheden i 2023 – Artiklen kan læses her. Du finder seneste nyt her.