Skoda på vej med elbil til under 200.000 kroner

Skoda har skruet op for satsningen på elbiler og er godt i gang med udviklingen af en lille byvenlig crossover, der skal koste under 200.000 kroner.

Skoda på vej med elbil til under 200.000 kroner

Enyaq har været en kæmpe hit for bilproducenten Skoda, der nu vil satse endnu mere på de helt elektriske biler. Skoda er på vej med en lille og billigere elbil, der skal koste under 200.000 kroner.

Se også: Sammenlign elbiler på priser og kvaliteter

Billig elektrisk Skoda

Skoda har netop løftet noget af sløret for deres kommende modelprogram af elektriske biler, der er på vej. Alle disse nye elbiler fra Skoda vil blive lanceret i løbet af de næste tre år. Blandt nyhederne er en lille elektrisk bybil med en budgetvenlig pris.

Skoda har planer om en helt elektrisk Elroq, en opdateret Enyaq og Enyaq Coupé samt en elektrisk stationcar. Også en større elektrisk SUV er på vej fra Skoda med plads til syv personer.

Sammen med en stationcar er den billige lille crossover den mest interessante nyhed. Elbilerne er generelt stadig både dyre og store – der er stor mangel på de mindre og prisvenlige elbiler.

Navnet, rækkevidde og andre specifikationer på den lille Skoda er ikke afsløret endnu, men der er dog nogle informationer om den.

Den bliver Skodas mindste elbil med en længde på 4,1 meter. På trods af det, får den et bagagerum på 467 liter.

Prisen på den lille elektriske Skoda? Den siger Skoda bliver 25.000 euro, hvilket direkte omregnet er 185.000 kroner. Den lille nye Skoda lanceres i 2025

Flere små elbiler på vej

Samme år som Skoda lancerer denne elbil, vil også Volkswagen lancerer deres ID.2, der får cirka samme pris.

I 2025 kommer også UrbanRebel fra Cupra, der er bygget på samme platform som de andre andre. Prisen på denne er ikke afsløret endnu.

Og der er flere andre små og mere budgetvenlige elbiler på vej. I år løfter Volvo sløret for deres mindste elbil til dato, EX30.

Også BYD er på vej med den lille Dolphin/Atto 2 til Europa, der forventes at koste cirka det samme som ovenstående elbiler.

Se også: Markedets bedste forsikring af elbiler får du hos if