Er Tesla snart klar med trådløs opladning?

Tesla fremviser nu deres bud på trådløs opladning i en kort video på X.

Er Tesla snart klar med trådløs opladning?

Vi har tidligere skrevet om Teslas planer om en lancering af deres bud på trådløs opladning. Så sent som i sidste måned, kunne vi her på mobilsiden, vise opladningspladen, som Tesla vil benytte til trådløs opladning.

Læs også: Se udvalget af Tesla-elbiler på markedet

Ny førerløs Tesla er afhængig af trådløs opladning

Sidenhen har Tesla for nyligt annonceret deres helt store ønskedrøm, nemlig Tesla CyberCab. Det er ikke et færdigt, leveringsklart produkt eller noget i den stil, men det er en idé – en idé, som Elon Musk håber vil være med til at drive Teslas næste store hype-cyklus, som skal få aktiekursen til at stige og så Elon Musk dermed kan tjene endnu flere penge, til at gøre ønskedrømmen til virkelighed. Der er dog ikke noget ladestik i Tesla CyberCab og derfor er det nødvendigt at Tesla opfinder trådløs opladning til CyberCab.

Læs også: Bedste elbiler til prisen

Tesla fremviser første bud på trådløs opladning

Nu kan du i en kort video, som Tesla har uploadet på det Elon Musk ejede medie X, se hvordan dette konceptprodukt oplades trådløst. Det er en officiel video, som Tesla har delt, og den ser virkelig flot ud. Mere kan vi ikke sige om den i betragtning af, at den viser ideen om et fuldt autonomt køretøj, der helt selvstændigt bruger en slags trådløs oplader til på magisk vis at oplade sig selv.