Ny opdatering til Teslaer giver hurtigere opladning

En ny softwareopdatering er på vej ud til Tesla, der kommer med en række nye funktioner. Heriblandt er der hurtigere lynopladning.

Ny opdatering til Teslaer giver hurtigere opladning

Tesla er begyndt at sende en ny softwareopdatering ud til deres biler, der kommer med flere forbedringer. Den måske vigtigste er en forbedring af opladningen, når man benytter Supercharger eller en anden lynlader.

Læs også: Nu kommer to nye farver til Tesla Model Y

Hurtigere opladning i Tesla

Efter den nye opdatering til Teslaer er de termiske systemkontroller under lynopladning blevet optimeret til hver ladestations strømkapacitet, hvilket forbedrer både opladning og batteriet. Dette resulterer i en kortere opladningstid og reducerer samtidig energiomkostningerne.

Ifølge bilmærket skulle man efter opdateringen opleve en hurtigere opladning og lavere energiomkostninger – og hvem ville ikke syntes om den kombination.

Opdateringen byder på andre forbedringer og nye funktioner. Det næste Tesla har tilføjet er en Driver Door Unlock Mode Toggle, som gør det muligt at åbne alle dørene og bagagerummet på en og samme tid. Man kan også blot åbne døren til førersædet alene.

Andre nye funktioner til Teslaer

Det er også muligt at aktivere Sentry Mode og Dog Mode på en og samme tid, og hvis du gør det vil alarmen blive deaktiveret, men du vil stadig blive advaret, hvis der er et potentielt problem. Sentry Mode optager og gemmer stadig videooptagelser, men den høje alarm går ikke i gang og skræmmer dermed ikke dit kæledyr.

Sidst, men ikke mindst, viser den indbyggede media player de forskellige radiostationers logo, så det bliver nemmere at finde den station du leder efter. Som altid tager det tid, før alle biler er opdateret. Det kan tage alt fra et par dage til uger, men vær tålmodig. Opdateringen er på vej.

Se også: Nyheder om Tesla