Nu kommer to nye farver til Tesla Model Y

En af de mest populære elbiler i Danmark bliver endelig tilgængelig i flere farver. Se Tesla Model Y i farverne Quicksilver og Midnight Cherry Red.

Der bliver nu endelig flere farvemuligheder, når man bestiller en Tesla Model Y. Den tysk-byggede Model Y er nu tilgængelig i farverne Quicksilver og Midnight Cherry Red. Se dem her i artiklen.

Se også: Test og anmeldelse af Tesla Model Y (2022)

Tesla Model Y i Quicksilver og Midnight Cherry Red

Den mest solgte elbil i Danmark i september blev Teslas Model Y får nu flere muligheder, når den bestilles online. Tesla Model Y bygget på bilmærkets Gigafactory i Berlin kan nu vælges i flere farver. I dag præsenterer Tesla nemlig to nye farver til Model Y Long Range og Model Y Performance, der produceres på den tyske fabrik:

  • Midnight Cherry Red, en meget mættet metallicfarve med dramatisk dybde, der forvandler sig med lyset.
  • Quicksilver, en dynamisk farve med flydende metaleffekt, der fremhæver formen på Model Y.

Lakkabinen hos Giga Berlin har et unikt layout og er specielt designet og bygget op omkring de nye farver. I denne automatiserede sprøjtekabine påføres op til 13 lag maling, hvilket giver en unik dybde og et enestående finish.

Højpigmenterede metalliske malingsmaterialer giver et særligt look, der fremhæver Model Y’s design og gør det muligt for farverne at bevæge sig med bilens vinkel.

Ikke til den billigste Model Y

Disse to nye farver er tilgængelige på Model Y Long Range og Model Y Performance, og derfor ikke den billigste variant med baghjulstræk. Man kan nu bestille og vælge disse to farver i konfiguratoren. Quicksilver erstatter Midnight Silver, og leverancerne vil begynde inden årets udgang. Midnight Cherry Red erstatter Red Multi-Coat, og de første leveringer starter næste år.

Den billigste Model Y har stadig farverne Midnight Silver og Red Multi-Coat.

Det er ikke længe siden, at Tesla Model Y fik titlen som den mest sikre bil i verden.

Se også: Nyheder om elbiler