Opdatering til Tesla forbedrer forlygter og klimaanlæg

En ny softwareopdatering til elbiler fra Tesla forbedrer forlygterne og klimanlægget, og introducerer nye funktioner. Læs om opgraderingen.

Opdatering til Tesla forbedrer forlygter og klimaanlæg

En ny opdatering ruller i disse dage ud til Tesla’er, der byder på nogle ganske interessante opgraderinger. Læs her hvad softwareversion 2024.20 byder på.

Se også: Priser, bedømmelse og sammenligning af elbiler

Tesla får adaptive forlygter med softwareopdatering

Tesla er begyndt at udrulle sin seneste softwareopdatering, 2024.20, til sin flåde af elbiler. Selvom der ikke er tale om en meget stor opdatering, indeholder opdateringen flere forbedringer, der vil give mange en forbedret køreoplevelse.

Den største nyhed er forbedringen af Teslas adaptive forlygter. Tesla’er, der er udstyret med matrix LED-forlygter, kan nu justere deres lysmønster for at belyse kurver på vejen foran dem. Det skulle forbedre udsynet og sikkerheden betydeligt, når man kører om natten på snoede veje.

Se også: Test, bedømmelse og pris på Tesla Model Y LR baghjulstræk

Forbedret klimaanlæg og mere underholdning

Der er også en forbedring af klimaanlægget, som kommer på det helt rigtig tidspunkt, inden sommervejret for alvor kommer til Danmark.

Med klimaanlægget indstillet til Auto vil kabinen efter opdateringen blive hurtigere kølet ned til en behagelig temperatur. Derudover giver det også forbedringer af højspændingsbatteriets temperatur, som optimerer lynopladning.

2024.20-opdateringen kommer også med nyt til Tesla Arcade, hvor man nu kan sætte banerekorder i Buggy Racing-spillet på Supercharger-stationer og konkurrere mod andre spillere på et leaderboard, der er specifikt for hver station.

Se også: Test og anmeldelser af elbiler i Danmark

Softwareopdateringer forbedrer elbiler med tiden

Tesla er nogle af de bedste til at vise, hvordan softwareopdateringer kan gøre en bil bedre med tiden.

Ikke nok med at bilerne kan få nye softwareopdateringer, kan de også få forbedret ting som rækkevidde, ydeevne, opladning, køreoplevelse og meget mere.

Et problem kan dog være, at det giver producenterne mulighed for hurtigere at få bilerne ud i butikkerne, da man altid kan rette eventuelle fejl i bilerne senere. Det betyder, at man kan stå med en helt ny elbil, der har diverse fejl, som man skal vente på bliver rettet.

Se også: Disse elbiler er Bedst i Test

Vi anbefaler:
Se hvilke elbiler der kommer i 2024, 2025 og 2026
De billigste elbiler i Danmark
God ladeløsning med serviceaftale