Tesla åbner i dag Jyllands største lynladerstation

I dag åbner Tesla Jyllands største lynladerstation i Fredericia med 24 nye V3-Superchargers, der oplader med op til 250 kW. Stationen ligger i i Fredericia.

Tesla åbner i dag Jyllands største lynladerstation

I dag har Tesla tilføjet endnu en Supercharger-ladestation og 40 ladestandere til at styrke deres nuværende arsenal af lynopladning i Danmark. Den nye lynladestation er Jyllands største, skriver Tesla i en pressemeddelelse.

Læs også: Priserne på Tesla Supercharger stiger kraftigt i Danmark

15 Supercharger-stationer med lynopladning

Tesla kan i dag tilbyde ejerne af deres elbiler lynopladning ved 15 Supercharger-station med 212 lynladere, der skal gøre den lange rejse mere effektiv.

I dag åbner Tesla Jyllands største lynladerstation i Fredericia med 24 nye V3-Superchargers. Stationen gør det nemmere at rejse i trekantområdet på motorvejene E45 og E20 og er et godt supplement til Superchargeren i Middelfart på strækningen tværs over landsdelene sammen med de 16 nye ladestandere ved Kolding Storcenter som Tesla indviede i sommers.

Læs også: Tesla åbner Superchargere i Danmark for andre elbiler

De 40 nye Superchargers, med op til 250 kW, i Fredericia og Kolding er åbne for andre biler end Tesla. Idag indgår 176 Superchargers fordelt på 11 stationer fra nord til syd i pilotprojektet, hvilket gør Tesla Superchargers til det største offentlige lynladenetværk i Danmark.

40 nye Superchargers i Fredericia.

Flere Superchargers på vej

Ladestationerne ved Kolding Storcenter og Fredericia er de første ud af i alt seks nye Supercharger-stationer med V3-teknologi, som vil blive etableret i Danmark i løbet af de kommende måneder. Som en del af et pilotprojekt har Tesla besluttet, at alle biler – uafhængigt af mærke – skal kunne bruge flere nye ladestandere som bygges i fremtiden. Det afspejler vores nyeste strategi om at åbne større lokationer for at imødekomme den voksende flåde af Teslaer.

Forbedret batteri og opladningsteknologi gør hurtigere ladehastighed muligt, nu op til 250 kW takket være V3 Superchargers. Selv om teknologien fortsætter sin udvikling, vil vi fortsat fokusere på pålideligheden, som er en af de vigtigste egenskaber ved hurtig opladning for at understøtte de lange ture.

Se også: Seneste nyt om elbiler